Futbolseverler hafta sonu derbilere doyacak!

Milli Takım maçları için liglere verilen aranın ardından futbolseverleri derbi heyecanları bekliyor.

Futbolseverler hafta sonu derbilere doyacak!
Futbolseverler hafta sonu derbilere doyacak!
GİRİŞ 17.10.2023 14:32 GÜNCELLEME 17.10.2023 14:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Takım maçları için liglere verilen aranın ardından futbolseverleri derbi heyecanları bekliyor.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş, Rams Park'ta kozlarını paylaşacak. Karşılaşma, 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak.

Taraftarı önünde galibiyet serisini Beşiktaş derbisinde de sürdürmek isteyen Cimbom, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'le oynayacağı mücadele öncesi kayıp yaşamak istemiyor.

Sıkıntılı günlerden geçen ve en geç Aralık ayında olağanüstü kongre yapması beklenen siyah-beyazlılar da Burak Yılmaz yönetiminde derbiden iyi sonuçla ayrılıp kara bulutları dağıtmayı planlıyor.

PREMİER LİG'DE İKİ BÜYÜK MAÇ

Futbolda pek çok otorite tarafından bir numaralı lig olarak kabul edilen Premier Lig'de ise iki dev mücadele nefesleri kesecek.

Ligin 9. haftasında önce Merseyside Derbisi'nde Liverpool, Everton'ı ağırlayacak. Ardından ligde karanlık günler geçiren Chelsea, Londra derbisinde Arsenal'i konuk edecek.

LİDER MİLAN'IN KONUĞU JUVENTUS

İtalya Serie A'da da zirveyi çok yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynanacak. 9. hafta müsabakasında 21 puanla lider olan Milan, evinde Juventus'u ağırlayacak.

Bu sezon ligde iç sahada oynadığı 3 maçı da galip tamamlayan Stefano Pioli'nin ekibi, seriyi ezeli rakibi önünde de sürdürmek isteyecek.

Son zamanlarda saha dışı olayları ile gündemde olan ve ligde 17 puanla 3. sırada yer alan Juventus ise zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek zirveye bir adım daha yaklaşmaya çalışacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Anadolu 6 ay önce Şikayet Et
    Demekki fikstürler ayarlı her zaman. Şu iddia girdi gireli futbol bitti
    Cevapla