İsrail basını duyurdu! Kilit isim Abramovich

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerde yer alıyor.

İsrail basını duyurdu! Kilit isim Abramovich
İsrail basını duyurdu! Kilit isim Abramovich
GİRİŞ 28.02.2022 18:28 GÜNCELLEME 28.02.2022 18:28
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerde kilit bir rol oynuyor. Rus iş insanının sözcüsü, Abramovich'in görüşmelere yardım ettiğini açıkladı.

Sözcü, "Ukrayna tarafının Roman Abramovich'ten destek almak için temasa geçtiğini ve o zamandan beri yardım etmeye çalıştığını doğrulayabilirim" dedi.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrasında taraflar arasında ilk görüşme yapılıyor. İki ülkenin heyetleri Belarus'ta sınırda bir araya geldi. Görüşmelerde ön şartın sunulmadığı aktarıldı.

Jerusalem Post, Roman Abramovich'in şu anda Belarus'ta olduğunu aktarıyor ancak kendisinin görüşmede yer alıp almadığı net değil.

Ne söylendi?

İki kez Oscar'a aday gösterilen Ukraynalı yönetmen Alexander Rodnyansky de Abramovich'in müzakeler için öncü olduğunu doğruladı.

Rodnyansky demecinde "Ukrayna tarafının barışçıl bir çözüm bulma konusunda kendilerine yardım etmeye istekli birini bulmaya çalıştığını söyleyebilirim. Yahudi topluluğu aracılığıyla yardım için Roman Abramovich'e ulaştılar. Abramovich barışçıl bir çözüm için destek vermeye çalışıyor. Roman Abramovich'in etkisi sınırlı olsa da, yanıt veren ve denemeyi üstlenen tek kişi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky'nin personeliyle bizzat temas halindeyim ve onun çabaları için minnettar olduklarını biliyorum" dedi.

İngiltere'de İşçi Partisi'nden birkaç milletvekili Abramovich'in yaptırıma tabi tutulması için çağrıda bulundu ancak kendisine şimdilik böyle bir önlem uygulanmadı. Roman Abramovich, Chelsea kulübünün yönetimini vakfın mütevelli heyetine devrettiğini duyurdu.

Rus milyarder Abramovich, 2003'te İngiliz iş adamı Ken Bates'e 140 milyon sterlin ödeyerek Chelsea'nin sahibi olmuştu.

YORUMLAR 29
  • İsminiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bozacının şahidi şıracı. Yevudi yevudiye tarafsız mı olacak? Savaşın asıl failleri bunlar.
    Cevapla
  • Ali Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu da yahudi, Zelenski de... Yahudiler bu kaosun arkasındaki şeytanlar
    Cevapla
  • Tamam 2 yıl önce Şikayet Et
    Heyet inşallah rüşvet alarak ukraynayı satmaz.gizli kapaklı yapılma kararı alındı.bakalım her delegenin fiyatı ne kadarsa paraya boğabilirler.bunların hepsinin hesapları kontrol edimelidir
    Cevapla
  • erbat 2 yıl önce Şikayet Et
    bu savaşın ya altinda ya üstünde yahudiler vardir
    Cevapla
  • Sesleniş 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd'yi güden gücün yahudi olduğunu bilmeli ve bütün bu oyunların Melhame-i Kübra, Türk birliği, Geliştirilen savaş teknolojileri ve Palazlanan Türkiye ile ilgili olduğunu anlamalı, olaya tepeden bakıldığında ise Türkiye'nin ters hilal şeklinde batıdan kuşatıldığını görmek lazım.
    Cevapla
  • Shnn 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya yı yahudi güdüyo maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle