UEFA Başkanı'ndan Galatasaray vurgusu!

UEFA Başkanı Ceferin, UEFA organizasyonlarının Galatasaray'ın da içinde bulunduğu Avrupa kulüplerine ihtiyacı olduğunu vurguladı.

UEFA Başkanı'ndan Galatasaray vurgusu!
UEFA Başkanı'ndan Galatasaray vurgusu!
GİRİŞ 20.04.2021 13:44 GÜNCELLEME 20.04.2021 18:16
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Avrupa futbolunun geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Futbolun yaşanan kaostan daha güçlü çıkacağını savunan Ceferin, UEFA organizasyonlarının Galatasaray'ın da içinde bulunduğu Avrupa kulüplerine ihtiyacı olduğunu vurguladı.

İşte UEFA Başkanı'nın açıklamaları;  

"Bu kaos bizi daha güçlü yapacak. Futbolu daha güçlü kılacak. Hep birlikte çözüm bulacağımızdan şüphem yok."

"UEFA organizasyonlarının Atalanta, Rangers, Dinamo Zagreb ve Galatasaray'a ihtiyacı var. Herkesin bir şansı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Hayalleri canlı tutmamız gerek. Şu anki büyük kulüpler, geçmişte büyük bir kulüp değildi."

"Sistemi yeni düzene uyarlamalıyız"

"Bencillik, dayanışmanın yerini aldı. Para zaferden, açgözlülük ise sadakatten daha önemli hale geldi. Finansal Fair Play'ı kaldırmayı planladığımız yönünde haberler okudum. Böyle bir şey olmayacak ancak sistemi yeni düzene uyarlamamız gerekecek."

"Bu meydan okumalara karşı dik duracağız. Bu krizden eskisinden olduğumuzdan daha güçlü çıkacağız. Bazıları için taraftarlar müşteriye; ligler ise ürüne dönüştü. Avrupa Süper Ligi projesiyle çok büyük bir hata yaptınız. Fikrinizi değiştirmek için hala zamanınız var. Herkes hata yapar."

UEFA'ya bağlı ülkeler Avrupa Süper Ligi'ni kınadı

UEFA'ya bağlı 55 üye ülke federasyonu, yeni kurulan 'Avrupa Süper Ligi' kınayan bildiriyi oy birliği ile kabul etti.

UEFA'dan yapılan açıklamada, "55 üye ülke, sözde 'Avrupa Süper Ligi' şiddetle kınayan bir bildiri imzaladı" denildi.

YORUMLAR 112
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve Avrupa Birliği denince ,,terör destekçisi geliyor akla ,bu da bıkkınlığı beraberinde getiriyor. Bizsiz devam edin .
    Cevapla
  • Real 3 yıl önce Şikayet Et
    Uefa başkanıda biliyor en iyi Türk takımı kim.
    Cevapla
  • Turgay 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı arkadaşlar galatasaray şuna buna eleniyor diyor galatasarayin tarihine bir bak kimleri ali samiyen gömdüğünü görürsün son yılları diyorsan sanki fener beşiktaş çok büyük işler yapmışta besiktasin en büyük başarısı ve fenerin ev büyük başarısını galatasaray taa yıllar önce yapmış ondan sonra bir çok kez tekrarlamış komik oluyorsunuz
    Cevapla
  • Ali Sami 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence GS bu işleri bıraksın.Her gün kavgaya da gerek yok.Ucuncu veya dördüncü olalım.Avrupa Konferans Ligine gidip şampiyon olalım.Bir Avrupa kupamız daha olur.Sonra tekrar Türkiye şampiyonu oluruz.Fatih Terim gelecek vadeden gençleri oynatsin.Onlari hazırlasın.Sozlesmesi biten 30 yaş üstü futbolcularla anlaşma yapılmasın.
    Cevapla
  • Remzi 3 yıl önce Şikayet Et
    GS normal takım ama geçmişte başarılı oldu diyor.Devamli büyük takımlar oynarsa futbolun zevki kalmaz diyor.Neyini anlamıyorsunuz.Gs yi övmüyor veya eleştirmiyor ama her türlü takım olmalı diyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle