TFF'den açık tehdit! "Yaptırım uygularız"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Avrupa Süper Ligi'ne katılacak Türk takımlarına yaptırım uygulayacaklarını söyledi.

TFF'den açık tehdit! "Yaptırım uygularız"
TFF'den açık tehdit! "Yaptırım uygularız"
GİRİŞ 20.04.2021 09:06 GÜNCELLEME 20.04.2021 09:06
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Nihat Özdemir, 12 Avrupa kulübü tarafından kurulan Avrupa Süper Ligi projesine karşı çıktı.

Fox'tan İsmail Küçükkaya'ya konuşan Nihat Özdemir, "Biz Türkiye olarak yekvücut UEFA'nın yanındayız, futbolun kaosa dönmesini istemiyoruz." dedi.

Herhangi bir Türk takımının Süper Lig'e katılmayacağını söyleyen Özdemir, "Eğer bir takımımız bunu yaparsa biz de UEFA'nın o takıma yönelik yaptırımını uygularız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 37
  • GS lı 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam Avrupa süper Ligi’nde oynayınca senin ilginden nolur
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    TFF ninde uefa dan farkı yok. İstediğini eziyor istediğini besliyor.
    Cevapla
  • dejavu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence UEFA nın zorbalığı tekrar gözden geçirilmeli ki bu aynı şekilde İngiltere İspanya gibi ülke takımlarının da zorbalığı... Şampiyonlar ligine 5-6 İngiliz takımı katılırken neredeydi UEFA, alttakilerin canı çıksın politikasıyla yönetirsen gün gelir üsttekilerin şımarıklığı bu boyutlara ulaşır...Sonuna kadar destekliyorum Avrupa Ligini sırf UEFA nın bu zamana kadar yaptığı hataların sonucudur bu
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa süper ligine Türkiye den önce Trabzonspor katılmalı hiç değilse canı yanmaz
    Cevapla
  • Fuat.y 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki davet eden varda yaptırım uygularmış.... Türk futbolunu siz ve sizden onceki Reziller bu hale getirdiniz . Şike adam kayırma takim kollama rezil rezil hakemler ne ararsan bizde. 3 tane İstanbul takımı kazanacak diğerleri hakem kurbani olacak pastayı İstanbul tayfası yiyecek... Real madrit ,Barcelona,juentus,İnter, Liverpoul yedirirler size pastayi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle