Rio Ferdinand: Zenginler yaşayacak diğerleri ölecek!

Eski İngiliz futbolcu Rio Ferdinand, 12 futbol kulübünün katılımıyla "Avrupa Süper Ligi" adıyla kurulan yeni girişimi çok sert bir dille eleştirdi.

Rio Ferdinand: Zenginler yaşayacak diğerleri ölecek!
Rio Ferdinand: Zenginler yaşayacak diğerleri ölecek!
GİRİŞ 20.04.2021 07:51 GÜNCELLEME 20.04.2021 22:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Liverpool, Man Utd, Chelsea, Arsenal, Tottenham, Manchester City, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid , AC Milan, Inter Milan ve Juventus'un 'Avrupa Süper Ligi' adı altında yeni bir organizasyonda toplanması Avrupa futbolcunda kriz yarattı.İngiliz futbolu ve Manchester United'ın efsane savunmacıları arasında yer alan Rio Ferdinand da konu ile ilgili çok sert ifadeler kullandı. Şu sıralar yorumculuk yapan İngiliz futbol adamı, turnuvadaki 12 kulübün futbola savaş açtığını ve utanç verici bir durumda olduklarını vurguladı.

'Zenginler zenginleşecek ama diğerleri ölecek öyle mi!'

Dünyanın dört bir yanında pandemi ile mücadele edildiğini hatırlatan ve bu kulüplerin böyle bir hamleyi nasıl yaptığına inanamadığını belirten Ferdinand, ''Dünyanın dört bir yanında insanlar pandemiyle savaşırken böyle bir şeyi yapmaya nasıl cesaret edebildiler anlamıyorum. Bu kodamanlar, kapalı bir dükkan kurmak ve her şeyi tamamen para üstüne kurmak istiyor. Zenginler zenginleşecek ama diğerleri ölecek öyle mi!" diye konuştu.

'Futbol hakkında zerre fikirleri yok'

12 kulüp yönetimlerinin futbol hakkında zerre fikirleri olmadığının altını çizen efsane isim, ''Avrupa Süper Ligi, tüm futbol dünyasına çok büyük zararlar verecek, utanç verici bir fikir. Bu insanların futbol hakkında zerre fikirleri yok. Sadece ticari bir iş yapmaya çalışıyorlar, hepsi bu. Futbol dünyasındaki diğer kulüpler için hiçbir düşünceleri yok." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkasında Abd varsa, korkunç planlar da vardır... Sömürge en iyi bildikleri şey..
    Cevapla
  • Ezel 2 yıl önce Şikayet Et
    Her ağacın kurdu kendi özünden doğar. Futbol endüstrisinin dünyanın ve ülkelerin tüm kaynaklarını çarçur ettiğini düşünüyorum. Spora karşı değilim ancak futbol çoktaaan haddi aşmış. Kendi sonlarını kendi elleriyle getiriyorlar.
    Cevapla
  • mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    futbolcular bıraz adam olsun da o takımlarda oynamasınlar
    Cevapla
  • ÖFKELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tezgahın arkasında ABD bankası ve Kripto dolar hareketi var, çok doğru söylemiş eski futbolcu.
    Cevapla
  • Hüsmen Aga 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle: İnsansın
    Cevapla