Nihat Özdemir'den Süper Lig açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, liglerin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Özdemir'den Süper Lig açıklaması
Nihat Özdemir'den Süper Lig açıklaması
GİRİŞ 26.04.2020 19:25 GÜNCELLEME 26.04.2020 19:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, "Elimizde tam 10 alternatifli plan var. Her senaryoya hazırız. Onlardan birini söyleyeyim; 15 Temmuz’da başlasak, bu ligi Ağustos sonuna kadar gene bitiririz." şeklinde konuştu.

"Kalan sekiz haftayı eskiden olduğu gibi oynayacağız. Cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi." diyen Nihat Özdemir oluşacak aksi bir durumda sıkıştırılmış fikstüre geçebileceklerini de belirtti.

Futbolcuların antrenman ve maç eksikliği konusuna değinen Özdemir, "Kulüplere şimdiden söyledik, yavaş yavaş hazırlanmaya başlayın diye. Futbol Federasyonu’nun Türkiye’nin birbirinden önemli profesörlerinden oluşan Sağlık Kurulu var. Hangi önlemlerin alınmasına ihtiyaç duyulduğunu teker teker yazdılar. Pazartesi ya da salı günü bu raporu kulüplere göndereceğiz." ifadelerini kullandı.

Kulüplerin mali durumlarını da yorumlayan Nihat Özdemir, "Sadece futbolcu borçları konuşuluyor. Oysa kulüplerin elektrik, su, stat kirası, uçan kuşa borcu var. Spor Bakanlığı ile konuşuyoruz. Yeniden yapılandırma gerekiyor ve bu uzak bir ihtimal değil." dedi. (Milliyet)

YORUMLAR 17
  • FİKRET 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray ne isterse onu yapacağız
    Cevapla
  • Sami Aydemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalan haftalar için yazı tura atılabilir.
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalan 8 hafta penaltı atışlarıyla bitirilebilir
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    zengin elit kesimden başkan ve yönetim seçiyorlar,sonra bu yöneticiler kulüpleri batırıyor,sonra hemen hükümete koşup yardım istiyorlar.devlet amatör kulüplere ve branşlara yardım yapmalı,kamyonla para kazanan profesyonel futbolcuların kulüplerine değil! zaten vergileri en düşükten veriyorlar! yardım mardım yok bunlara, ne yardımı.
    Cevapla
  • Pehlivan 4 yıl önce Şikayet Et
    Düne kadar " insan sagligi " diye tutturup liglerin durdurulmasini isteyenler bugün " illa futbol" diye tutturuyor! Özeliklle Istanbul medyasi! E lider onlardan olsaydi coktan tescil edilmeli diye bagiracaklardi! Omurgasizsiniz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle