Arda'dan Galatasaray sorusuna cevap!

Başakşehir ile yollarını ayıran ve Barcelona ile sözleşmesinin son aylarına giren Arda Turan, Haber Global canlı yayınına katıldı ve koronavirüs sürecinde neler yaptığını anlattı.

Arda'dan Galatasaray sorusuna cevap!
Arda'dan Galatasaray sorusuna cevap!
GİRİŞ 16.04.2020 22:00 GÜNCELLEME 16.04.2020 23:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Arda Turan'ın açıklamaları şu şekilde;

 

 

Dikkat ederek geçiyor günler, kilo almamaya çalışarak, bol bol el yıkayarak geçiyor. Sabretmemiz, birbirimize moral vermemiz gereken günler. Havalar da ısındı, insanlar sıkılıyor, çalışamadıkları için maddi sıkıntılar da yaşıyorlar. Moral ve sabır en önemli şey.

"İMECE USULÜ NE YAPABİLİRİZ"

 

 

100 bin maske sözü vermiştik, bunun dağıtımı devam ediyor. Yarın bir parti daha gelecek. Devletimiz birçok şeyde yardımcı olmaya çalışıyor. Hemen talebe karşılık vermek gibi, biz de imece usulü ne yapabiliriz, ona bakıyoruz. Geceleri bazı hastanelerimizin beslenme ihtiyacını karşılayabilecek yardımlar yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız yardımları söylememizin nedeni, insanlara belki örnek olabilmek. Yanlış bir anlayışa da neden olmak istemiyorum.

"İSPANYA İÇİN DUA EDİYORUM"

İspanya'da hastanelerin durumu, yayılma hızı daha çok olduğu için daha zor durumdalar. Onların da bir an önce toparlanmaları için dua ediyorum. Bizden daha zor ve sıkıntılı olduklarını biliyorum. Sokağa çıkma yasağı var, markete bile izinle gidiyorlar.

"BEBEĞİN ADI ASİL ASLAN"

“Salgın süreci zor bir süreç olduğu için dikkatli ve hassas davranıyoruz. Eşimin üstüne titriyoruz. Adı Asil Aslan olacak. İlk çoğumuzun ismini beraber karar vermiştik. Şimdiki ismi kendisi istedi ve ailelerimize de onaylattı benim de hoşuma gitti” dedi.

GALATASARAY MESAJI

"Galatasaray'a transferin olmadı, hedefin ne?" sorusuna Arda Turan, daha önce "Gönlümde Galatasaray var" sözünü de öne çıkararak, "Şu anda dünyanın halini görüyorsunuz, herkesin ilk hedefi iyileşmek. Sonrasında eşim ve ailemle doğru kararı vermek istiyorum. Şu ana kadar transferi düşünemedim, bu işler bitsin, umarım gönlümüzdeki yer olur" cevabını verdi.

YORUMLAR 1
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    İstemiyoruz dedikçe bacadan girmeye çalışıyorsun lütfen artık başka bir kulüp bul.
    Cevapla