Nihat Özdemir'den Süper Lig için açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, koronavirüs önlemleri kapsamında ertelenen liglerin durumu hakkında konuştu

Nihat Özdemir'den Süper Lig için açıklama!
Nihat Özdemir'den Süper Lig için açıklama!
GİRİŞ 14.04.2020 11:11 GÜNCELLEME 14.04.2020 11:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kovid-19 salgını nedeniyle liglerin ne zaman start alacağı konusundaki çalışmalar sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, devlet yetkilileriyle sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi.

"ŞU TARİHTE BAŞLAR' DİYEMEYİZ"

Liglerin başlama tarihi ile ilgili görüşmelerin titizlikle devam ettiğini belirten ve konuyla ilgili konuşan Özdemir, "TFF olarak 'lig şu tarihte başlayacak' demek gibi bir kararımız olamaz" ifadelerini kullandı.

"MAYIS'IN İLK HAFTASI GÖRÜŞECEĞİZ"

TFF Başkanı, "Buna devletimizin belirli kurullarıyla birlikte karar vereceğiz. Örneğin Sağlık Bakanlığı, Spor Bakanlığı ve bilim kurullarının hazırlayacakları raporlar çok önemli. Bunların ışığında hareket edeceğiz. Elbette UEFA'nın görüşünü de alacağız. Mayısın ilk haftası yapacağımız değerlendirmede mayıs ayında çalışmaların başlayıp, başlamayacağını bu raporlar belirleyecek" dedi. (Milliyet)

 

 

YORUMLAR 14
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten futbolsuz hayat çok sıkıcı İnşallah kısa sürede bu lanet süreci atlatırız. En azından hafta sonları lig maçları oynandığında canımız hiç sıkılmıyordu. Lütfen futbolu sevmeyenler spor bölümüne yorum yazmasınlar.
    Cevapla
  • Nihat Özdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayı şampiyon yapacağız ama nasıl bir senaryo izleriz bilemiyoruz
    Cevapla
  • FEHMİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Demekki futbol oynanmadan da hayat devam edebiliyormus komple takimlar kaldirilsin spor icin futbol oynansin
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolunuz batsin sizin
    Cevapla
  • KARDEŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    beğenmiyosan yorum yapma işine bak hadiii hadi.
    Cevapla
  • Lig bitmiştir. 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor şampiyondur. Yakında açıklanır
    Cevapla
  • hakkıhakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    biz böyle şampiyonluk istemiyoruz istersek istanbul takımlarından hiçbir farkımız kalmaz biz sada şampiyon olmak istiyoruz istanbul takımları masa başında şampiyon olmayı hala şu anda lider istanbul takımları olsaydı çoktan ligi tescil ederdiniz hala galatasarayı veya başakşehiri şampiyon nasıl yaparızın peşindeler trabzun yönetimin çok uyanık olması lazım
    Cevapla
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    oynatırlar. Belçika bitirdi UEFA kupalara almıyor. bizimkiler bunu riske edemezler. bu durumda hiç bir takım şampiyon olmak istemez. büyük bir kayıp olacak Avrupa kupasından dolayı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle