Son dakikada yıkılan Japonya'dan örnek davranış!

Son dakikada yediği dramatik golle Belçika'ya elenen Japonya, maç sonu soyunma odasını tertemiz yapmakla kalmayıp bir de Rusça "Teşekkürler" yazılı bir not bıraktı.

Son dakikada yıkılan Japonya'dan örnek davranış!
Son dakikada yıkılan Japonya'dan örnek davranış!
GİRİŞ 03.07.2018 11:52 GÜNCELLEME 03.07.2018 11:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

2018 Dünya Kupası'nda son dakika golu ile Belçika'ya elenen Japonya, bu yenilgi ile turnuvaya veda etti. Japonya Milli Takımı'nın bazı oyuncuları maç sonrası ağlarken görüntülendi. Buna rağmen, Japonya Milli Takımı maç sonrası yaptığı hareketler herkesin takdirini toplamayı başardı.

FIFA Genel Koordinatörü Priscilla Janssens'in twitter'dan yaptığı açıklamaya göre, Japonya Milli Takımı ve teknik ekibi, ev sahibi Rusya'ya teşekkürlerini sunmak için büyük bir jest yaptı.

 

 

Japonya'nın maç sonrası bıraktığı soyunma odasının fotoğrafını paylaşan Janssems, "Bu 94. dakikada mağlup olup kupadan elenen Japonya'nın soyunma odası. Onlar ayrılmadan bütün hayranlarına teşekkür etti, yedek kulübesi ve soyunma odasındaki her şeyi temizleyip bıraktı, ve hatta Ruslara bir teşekkür notu bile bıraktı. Her takıma örnek olacak bir davranış bu. Onlarla çalışmak bir ayrıcalık." şeklinde Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR 21
  • egitim şart 5 yıl önce Şikayet Et
    okulda yere çöp atma diye uyardigimiz ogrenci ailesine sikayette bulunuyor. bazen bahcedeki copleri toplatirdik. ne için. bir daha yere atmasin. cevreyi temiz tutmayi ogrensin diye. simdi yaptirmak imkansiz. ogrenci velisi hemen sikayet ediyor. hizmetli yok mu okulda diye. once ailede, sonra okulda egitim şart.
    Cevapla
  • ben de haklıyım 5 yıl önce Şikayet Et
    Japonların değerler eğitimi sisteminin içeriğini İslam dininin değerleriyle doldurarak çocuk ve gençlerimizi eğitirsek sırtımız yere gelmez. Bu gidişle Japonların da sırtı yere gelmez. Onlar elenince ben de kahroldum. Yaşasın Japon ve Kore malları. Avrupa'ya ve Amerika'ya sürekli boykot.
    Cevapla
  • ME~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ahlâk çocuk yaşta okullar da veriliyor muş Japon gardaşlara
    Cevapla
  • aek 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda az karaktersiz değil aslında da nesil güzel yetişiyor işte. 20. yüzyılın başlarında çinlilere yönelik yaptığı katliamları iyi biliriz. nazilerden aşağı kalır yanları yoktu. ama işte sonra atomu üst üste yiyince japonyay iyi adamyay ühü ühü oluyor. eden buluyor arkadaşlar yapacak çok fazla bir şey yok. bak bir soyunma odasından size iki dakka tarih özet geçtim. önemli değil.
    Cevapla
  • Asil millet 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz de bir zamanlar öyleydik şimdi ne haldeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle