Skandal kararın cezası belli oldu!

Uçan tekme, sarı kart ile geçiştirilmişti; Amatör Futbol Disiplin Kurulu 1 aylık cezayı yeterli gördü.

GİRİŞ 21.11.2017 15:55 GÜNCELLEME 21.11.2017 16:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türkiye U17 Ligi'nde 4 Kasım'da oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçında kasti uçan tekmeye sadece sarı kart gösteren ve Avrupa basınında bile manşet olan hakem Onur Mert'in 1 ay ceza aldığı ortaya çıktı.

Fenerbahçeli Gürkan Başkan'ın, Galatasaraylı Mustafa Fettahoğlu'na attığı tekmenin kameralara yansıması ve sosyal medyada ağır tepki alması üzerine Onur Mert'in, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hakemliğinin bitirileceği bildirilmişti.

Hakem Onur Mert'in Fenerbahçeli olduğu, Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Merkez Hakem Kurulu aleyhine sosyal medyada hakaret ettiği de belirlenmişti. Ancak Mert'in 2014'te hakemliğe başladığı ve sosyal medya sözlerinin bu tarihten önce yazıldığı tespit edilince, Amatör Futbol Disiplin Kurulu 1 aylık cezayı yeterli gördü.

Böylece özellikle Galatasaray'dan ağır eleştiri alan ve The Sun ve Marca gibi Avrupa'nın önde gelen gazetelerine manşet olan Onur Mert'in Aralık'tan itibaren maç yönetmesi kararlaştırılmış oldu.

YORUMLAR 11
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun ya futbool anlayışımızın ne kadar geri oldugunu görmekteyim bir hakemin hatasını bile bu kadar ucuz bir cezayla geçiştiren bir anlaş olduktan sonra bu ülkede spor yapmak bile ne kadar zor oldugu aşikar biz asla bu ülkede bir cezayı bile seçmekten korkan bir yönetim var yazık
    Cevapla
  • Nerde bu 6 yıl önce Şikayet Et
    Fb liler hani fedarasyon gsliydi amatör maçta bile ortada herşey herşey fener için fb sadece ulusoy döneminde kollanmıştır onun harici hep köstek olunmuştur
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    TFF nin renkleri zaten çok önceden beri belli şaşırmadık bu böyle devam edecek
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    TFF nin mühteşem hukuk kurullarının muhteşem kararı. ayakta alkışlıyorum!!!!!!
    Cevapla
  • safkan antalyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede adalet nerede varki ki futbolda olsun .denetleme zaten yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle