Mourinho için flaş yorum: Kıl payı kurtuldu

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Lugano'yu deplasmanda 4-3 yenerek tur için avantajı kaptı. Fenerbahçe'nin Lugano galibiyeti Avrupa basınında da geniş yankı buldu.

Mourinho için flaş yorum: Kıl payı kurtuldu
Mourinho için flaş yorum: Kıl payı kurtuldu
GİRİŞ 24.07.2024 15:49 GÜNCELLEME 24.07.2024 15:55
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe, Lugano'yu 4-3 mağlup etti ve rövanş öncesi avantajı eline geçirdi.

Karşılaşma Avrupa basınında geniş yankı buldu. İşte Avrupa basınında Lugano - Fenerbahçe karşılaşması:

Corriere dello Sport: Mourinho'nun Fenerbahçe'si Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'yu mağlup etti. Edin Dzeko ise maçın en büyük kahramanıydı. Mourinho'nun takımı için iyi bir ilk maç.

Goal İngiltere: Jose Mourinho, Dzeko'nun muhteşem performansıyla Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir sürprizden kıl payı kurtuldu.

Kicker: Dzeko'nun 3 golü Mourinho'nun başarılı bir başlangıç yapmasını sağladı.

'AŞAĞILANMAKTAN KIL PAYI KURTULDU'

Sky Almanya: Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak ilk karşılaşmasında çılgın bir maç yaşadı. Dzeko attığı 3 golle takımın en beğenilen oyuncusu oldu.

L'Equipe: Fenerbahçe inişli çıkışlı bir maçın ardından Lugano'yu 4-3 mağlup etti ve Mourinho'nun takımı tur için avantajı kaptı. Türk temsilcisi, Lille'in rakibi olmaya yaklaştı.

The Sun: Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin başında çıktığı ilk maçta aşağılanmaktan kıl payı kurtuldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Tazminatçı jose 1 ay önce Şikayet Et
    3 gol yiyor ne farkı var ismail aykut rıdvan vb den dünya kadar para ver ortada fark yok ,mourinho nun hedef belli ilk 8 haftada kovulup tazminatı kapmak.
    Cevapla
  • orhan 1 ay önce Şikayet Et
    Lugano gibi defans dsha gelmez. Muhtesemdi hakkaten.
    Cevapla
  • Haktan 1 ay önce Şikayet Et
    FB nın ilerde sorunu yoktu zaten sorun defansta ama sürekli forvet alınıp satılıyor. Çagları aldın o geçen sene de vardı neye çözüm oldu. Merihi alsaydın daha iyi iş çıkarırdı. Lugano gibi Pepe gibi bir stoper lazım FB ye.
    Cevapla
  • Haktan 1 ay önce Şikayet Et
    FB diğru düzgün bir stoper almalı. Merih Demiral come to FB.
    Cevapla
  • Güzel insan 1 ay önce Şikayet Et
    çok beklersiniz Kadıköydeki ikinci maça gelin bakın neler olacak..sonraki Lille maçı; Maxi,en nesryi de takıma katılınca görürsünüz Lille milli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle