Büyük sürpriz! Ali Koç kararından geri döndü

Daha önce yaptığ açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Ali Koç, Süper Lig kulüplerinin isteği üzerine görevine devam etme kararı aldı.

GİRİŞ 29.03.2024 16:01 GÜNCELLEME 29.03.2024 21:15
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Kulüpler Birliği Vakfı, Başkan Ali Koç'un geçtiğimiz günlerdeki istifasının ardında ilk kez toplandı.

Toplantıya, Kulüpler Birliği'ndeki görevinden istifa eden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yanı sıra Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da katıldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve kurmaylarının ise Kahramanmaraş'taki deprem bölgesine gittikleri için sarı kırmızılı kulüpten toplantıya katılım olmadı.

YÜKSEL YILDIRIM: ALİ KOÇ DEVAM EDECEK

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığını bıraktığını söylemişti.

Bugün İstanbul'da toplanan Kulüpler Birliği temsilcileri Ali Koç'tan görevde kalmasını istedi. Kulüpler Birliği Vakfı'nın bu talebine Ali Koç'un ne cevap vereceği merakla beklenirken, toplantıdan yarım saat önce ayrılan Ali Koç bir açıklama yapmadı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Ali Bey'in başkanlıktan ayrılma talebini kabul etmedik ve göreve devam etmesi için 17 kulübümüz de kendisine destek verdi. O da bizi kırmadı ve göreve devam edeceğini söyledi." şeklinde konuştu.

Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç ise, "Kulüpler Birliği'nde yeni bir başkan değişikliğinin bu süreçte gerekli olmadığını düşünüyoruz. Ali Koç'un, tüm kulüplerin menfaatlerini düşünerek hareket ettiğini biliyoruz. Teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz." ifadelerinde bulundu.

BÜTÜN KULÜPLER YABANCI HAKEM İSTİYOR

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım toplantıda hakemlerin de gündeme geldiğini belirterek; "Bütün kulüpler yabancı hakem istiyor. Herkes hakemlerden şikayetçi. Fakat bu konuda kararı TFF ve MHK verecek. VAR konuşmalarını görünce hepimiz yabancı hakem istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Toplantıya Galatasaray, Trabzonspor ve Pendikspor temsilcileri katılamayarak yazılı olarak görüş bildirdiler. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 128
  • Ali Aksoy 3 hafta önce Şikayet Et
    Hep yalan dolan istifadan vazgeçti.Ligden çekilme başka bir yalan.Bu şekilde manipüle edilen bir ülke futbolu Avusturya'dan altı gol yemeğe mahkumdur.
    Cevapla
  • Ömer 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne Koç muş be zupriz yumurta gibi adam ailesi bunu futbolun başına bela olarak gönderdi herhalde.
    Cevapla
  • Ömer 3 hafta önce Şikayet Et
    Çocuk oyuncağı gibi küstüm ben gidiyorum ya kusura bakma birdahakine sizin takım futbolcuları bizimkileri döver ödeşiriz. Ne diyorum ben ya kafamız yandı bir gidinde adam gibi spor yapmak isteyenler gelsin yabancı hakem istiyorlarmış yani ben ülkemin adaletine güvenmiyorum ABD bize adaletli hakem gönder gibi bir şey şaşırmış bunlar.
    Cevapla
  • Emrah usta 3 hafta önce Şikayet Et
    Mahallede topu olan çocuk modeli. Paran var gel yönet başkan ol. Türk Futbolunun hali bu işte.
    Cevapla
  • Emrah usta 3 hafta önce Şikayet Et
    Mahallede topu olan çocuk muamelesi yapıyorlar. Paran var gel yönet başkan ol Türk Futbolunun Hali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle