Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım'a davet

Fenerbahçe'de kurmaylar, 27 Mart'ta eski başkan ve yöneticiler için düzenlenecek iftar yemeğine Aziz Yıldırım'ı da davet etti. Mesaj, Aziz Yıldırım'ın yakınındaki isimler aracılığıyla iletildi.

Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım'a davet
Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım'a davet
GİRİŞ 25.03.2024 14:20 GÜNCELLEME 25.03.2024 15:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetimi, 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurul öncesi eski başkan ve yöneticilerle yapılacak istişare iftarına Aziz Yıldırım'ı da davet etti.

Yöneticiler Fethi Pekin ve Burak Kızılhan, Yıldırım'ı, yakınındaki isimler aracılığıyla 27 Mart'ta düzenlenecek geniş katılımlı iftar yemeğine davet etti. Başkan Ali Koç kulüpte görev yapmış isimlerin görüşlerinin mevcut durumda her zamankinden önemli olduğuna inanıyor.

"ARAMIZDA OLMASI MUTLU EDECEK"

Pekin ve Kızılhan, "Aziz Yıldırım başkanımızın bizimle olmasına büyük önem veriyoruz. Fikirlerine duymak isteriz. Kendisini de aramızda görmek bizi çok mutlu edecek" mesajını iletti.

Hatırlanacağı gibi Aziz Yıldırım başkanlıktan ayrıldığından bu yana genel kurul ve Yüksek Divan Kurulu toplantılarına katılmıyor. Yıldırım, son olarak "Fenerbahçe'nin tek sorunu var, başarı" demiş ve camiaya birliktelik mesajı vermişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • xy01 1 ay önce Şikayet Et
    suç ortağı arıyorlar
    Cevapla
  • hakikat 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe laiklik iftar kafam karıştı çocuklar.
    Cevapla
  • Kadir 1 ay önce Şikayet Et
    Sanki diğerleri farklıymış gibi Fenerbahçenin başka bir dine mensup olduğunu mu zannediyorsunuz
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Fb li yoneticiler farkli bir dinemi mensup yahu
    Cevapla
  • Gogo 1 ay önce Şikayet Et
    Elinden geleni yapıyorlar..... yazık çok yazık....
    Cevapla
  • HKHK 1 ay önce Şikayet Et
    Ali bak gördüm mü, hırs gelir göz kararır hırs gider yüz kızarır. İŞTE HAYAT BU YARINLARIN NE GETİRECEĞİ BELLİ OLMAZ HEP TEMKİNLİ HAREKET ETMEK LAZIM. Takım ne kadar iyi olursa olsun futbolun yürütülmesi gereken bir siyaseti vardır. AZİZ BAŞKAN ONU ÇOK İYİ BİLİR. Bu siyaseti yürütemezseniz şampiyon olamazsınız. Haaa alt liğe düşeceğinize gidip kayalardan atın kendinizi Bİ DAHA ÇIKAMAZSIN
    Cevapla
  • Tornavida 1 ay önce Şikayet Et
    ali kardeş insanların sağlık ve fiziki özel durumları ile dalga geçme. Yarın birgün belki çocuk sahibi olacaksın, belki senin başına bir iş gelecek ona benzeyeceksin,, komik olduğunu mu sanıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle