Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Konferans Ligi'nde çeyrek finale kalmaları durumunda, 7 Nisan'da oynanması gereken Süper Kupa maçının ertelenmesini isteyeceklerini açıkladı.

Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı!
Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı!
GİRİŞ 13.03.2024 17:04 GÜNCELLEME 13.03.2024 17:43
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale kalmaları halinde Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçının tarihinin değiştirilmesini isteyeceklerini söyledi.

Ali Koç'un açıklamaları şöyle:

"Takvim çok üst üste geldi. 7 Nisan'ı belirlerken diğer tarihleri göz önünde bulundurmadık. Bizim bu turu geçmemiz ülke puanında 9.'luğu garantilememiz için çok çok önemli ülke menfaati açısından. Rakibimiz de kabul ederse Süper Kupa finali için yeni bir tarih bulunması çok daha doğru olacaktır."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 30
  • Galatasaray 1 ay önce Şikayet Et
    Banane senin maçından. Sana 1 ay top yasak desen zaten eleneceksin. Yunan takımı karşısında kim varsa hep destek tam destek. Ha bu arada maç uzatmaya gidecek çokta sevinmeyin
    Cevapla
  • TFTTFGSFETÖsaray 1 ay önce Şikayet Et
    yıllarca biz avrupa oynuyoruz maçlarımızı iptal edin diyip ağlıyordunuz DERHAL EFENDİM deyip konuşmadan iptal edilirdi.Şunu unutmayın TÜRKİYENİN tek SPOR KULÜBÜDÜR. FENERBAHÇE...
    Cevapla
  • adalet 1 ay önce Şikayet Et
    Haluk ulusoy GS Roma maçından dönerken uçaktayken başvuru yapmadan maçını ertelemişti.
    Cevapla
  • Mesken Sahibi 1 ay önce Şikayet Et
    Izgara levrek. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.
    Cevapla
  • rasim 1 ay önce Şikayet Et
    en büyük gs gerisi teferuat
    Cevapla
  • Levrock 1 ay önce Şikayet Et
    Önceden GS yi büyük harflerle yazardim, birazcikta olsa saygimiz vardi. Simdi gs yi hep ufak harflerle yaziyorum, cünkü bunlara bir gram saygim kalmadi. Ülkeye yeni adet getirdiler. ALGI OPERASYONU ! Önceden böyle birsey yoktu, sagolsunlar, artik hic kimsenin hic kimseye güveni kalmadi, algi deyip geciyorlar ama aslinda yaptiklari iftira atmak. Sayelerinde yayin geliri 500 den 80a düstü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle