İtalyan basını duyurdu! Dev takas iddiası

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'na İtalyan devi Milan talip olurken, Çizme basını Krunic-Ferdi takasını gündeme getirdi.

GİRİŞ 17.11.2023 11:03 GÜNCELLEME 17.11.2023 11:03
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile Milan arasında yılın takası ocak ayında gerçekleşebilir... İtalyan medyasında çıkan haberlere göre; Milano ekibi, Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu gözüne kestirdi.

Calciomercato, "Milan Ferdi ile ilgileniyor" başlığı ile haberi okuyucularına duyururken, yıldız oyuncu için kırmızı- siyahlıların kısa süre içinde harekete geçeceğini yazdı. Tuttosport ise Fenerbahçe'nin Rade Krunic'i istediğini duyurdu. Haber; "F.Bahçe, ocak ayında Krunic'i kadrosuna katmak istiyor" başlığı ile verildi.



MİLAN 'TAKAS TEKLİF ETTİ' İDDİASI!

Milan'ın Ferdi'de ısrarcı olduğunu da belirten İtalyanlar, Serie A ekibinin 24 yaşındaki oyuncu için ocak ayında sarı-lacivertlilere takas teklifinde bulunacağını iddia etti.

Kulübe yakın kaynaklar, sarı-lacivertlilerin iş resmiyete dökülmesi halinde artı para isteyeceğini belirtti. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon euro bonservis bedeli belirlemişti.



Rade Krunic, Milan formasıyla 137 resmi maça çıktı. Boşnak yıldız, siyah-kırmızılı formayla 3 kez ağları havalandırdı, 6 da asist yaptı.

Ferdi Kadıoğlu ise Fenerbahçe formasıyla 166 resmi maça çıktı. Milli yıldız, sarı-lacivertli forma ile 15 gol attı ve 20 asiste imza attı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 27
  • Gürhan 5 ay önce Şikayet Et
    Ferdinin yaşı genç daha yüksek bonservisi gider,her avrupa takımında performansının üstüne çıkabilir yetenekte,3 tane krunic eder,fenerbahce başka Bi 6 bulsun ,ferdi sezon sonuna kadar kalmalı transferde bütün kulüpler yarışır Ferdinin icin
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Her sezon basinda ve sonunda gidiyor
    Cevapla
  • Nuri er 5 ay önce Şikayet Et
    Değişelim dedikleri oyuncunun istatistikleri ferdinin yarısı değil nasıl anlamadık gitti Ali Koç'un icraatları
    Cevapla
  • Manyak fenerli 5 ay önce Şikayet Et
    Ferdi yi hiç kimseye değişilmez,İsmail Yüksek de Serdar saatliğine almalıyız,kariyerleri fenerbahcede bitmeli bunların, kurunic alınacaksa ayriyeten alınsın.
    Cevapla
  • Kalaycı 5 ay önce Şikayet Et
    Kruniç devre arası gelsin, Ferdi için sezon sonu üste 30 milyon Euro versinler, anca bu şekilde olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle