Fenerbahçe'nin sırtı yere gelmiyor! Seri gelişiyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Ludogorets’i 3-1 mağlup ederek, resmi maçlardaki galibiyet serisini 20 maça çıkardı.

Fenerbahçe'nin sırtı yere gelmiyor! Seri gelişiyor
Fenerbahçe'nin sırtı yere gelmiyor! Seri gelişiyor
GİRİŞ 26.10.2023 22:00 GÜNCELLEME 26.10.2023 22:00
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. maçında Fenerbahçe, sahasında Bulgaristan ekibi Ludogorets ile karşılaşırken, sahadan Batshuayi ve Zajc’ın golleriyle 3-1 galip ayrıldı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde sezona başarılı bir giriş yapan Fenerbahçe, galibiyet serisine Ludogorets maçında da devam etti.

Süper Lig’in 2023-2024 sezonunda oynadığı 9 müsabakanın tamamını kazanarak ‘en iyi başlangıç rekoru’ unvanı sahibi olan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 6, grup aşamasında 3 galibiyet elde etti. Bu süreçte rakip filelere 53 gol gönderen Kanarya, kalesinde 10 gol gördü.

Geçtiğimiz sezonun son lig maçında Gaziantep FK ve Türkiye Kupası finalinde Başakşehir’i mağlup eden Fenerbahçe, bu sezonki seriyle birlikte son 20 resmi maçta galibiyet sevinci yaşadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • ümit 6 ay önce Şikayet Et
    İster ye ister yeme
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    sıradaki gelsin..ülke puanı için çalışan tek takım..
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    G.saray bjk trabzon ikişer derbi oynadı ne hilmetse f.b daha derbi oynamadı yeni kurulan bir takımın derbileri ilk haftalarda oynamaması ilgin çok şanslı fikstür tabi yersen
    Cevapla
  • yusuf gökçe 6 ay önce Şikayet Et
    Bir gün fark yiyecek Demedi Demeyin
    Cevapla
  • GS aslanı 6 ay önce Şikayet Et
    Öncelikle FB yi tebrik ederim. Rakip iyi bir takım. Biraz zorlandı. FB çok mükemmel oynamadı ama iyi bir sonuç aldı. Lig başındaki FB ile şimdiki FB aynı değil. Oyunda düşüş var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle