İsmail Kartal'dan Morelos ve Batshuayi açıklaması

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Alfredo Morelos ve Michy Batshuayi hakkında açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'dan Morelos ve Batshuayi açıklaması
İsmail Kartal'dan Morelos ve Batshuayi açıklaması
GİRİŞ 30.08.2023 20:12 GÜNCELLEME 30.08.2023 20:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Twente'yi 5-1 mağlup etti. Gruplara kalmak için büyük avantajı bulunan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. 

Deneyimli teknik direktör İsmail Kartal, rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. 

İsmail Kartal: "Rakibimizi ciddiye alıyoruz"

İsmail Kartal açıklamasında; "7 maçtır kazanıyoruz. Kazanma alışkanlığı olan bir takımız. Yarınki maçta da ülke puanına katkıda bulunup, kendimize yakışır bir futbolla ülkemize geri dönmek istiyoruz. Rakibimizi ciddiye alıyoruz." dedi. 

Morelos transferi için açıklama

Kartal sözlerinin devamında; "Livakovic, çalışmayı çok seven bir oyuncu. Antrenmandaki performansıyla, takıma uyum sağlamış gibi görünüyor. Dün akşam gelen oyuncuyla alakalı kesinleşmiş bir şey yok, başkanımız ve yönetimimiz süreci yönetiyor." açıklamasında bulundu. 

Batshuayi ayrılacak mı?

Deneyimli teknik direktör; "Michy şu an kadromuzda, bizimle birlikte. Ama yarın ne olur bilemem, bu kulübün kontrolünde olan bir durum. Ben maça odaklandım, transferle konsantrasyonumu dağıtmak istemiyorum." sözlerini sarfetti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yakup Gülcan 8 ay önce Şikayet Et
    Dzeko var ya. İnşallah o da uzun yıllar hizmet edecektir Fenerbahçe'ye
    Cevapla
  • Hafsa 8 ay önce Şikayet Et
    Hocayı tebrik ediyorum.Transfere değil,takıma odaklandıgi için.Hoca listeyi yönetime verir,gerisi yönetime kalmaz.
    Cevapla
  • ARDA İŞLER 8 ay önce Şikayet Et
    Takımda icardi tarzında bir yıldız yok muleka cop abubakar formsuz bir tek gedsonla bu iş yurumez Quressma takıma tekrar geri dönmeli on tane icardi eder oynamasın kulubede otursun yeter.senol hocayı cok seviyorum saygılarımla..
    Cevapla