Transferde terk köşe! Fenerbahçe'yi çıldırtan karar

Fenerbahçeli taraftarlar, Dinamo Zagreb'in Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'in transferini heyecanla beklerken, sarı-lacivertlileri şaşırtan bir açıklama geldi.

Transferde terk köşe! Fenerbahçe'yi çıldırtan karar
Transferde terk köşe! Fenerbahçe'yi çıldırtan karar
GİRİŞ 23.08.2023 14:57 GÜNCELLEME 23.08.2023 14:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hırvat basını, 28 yaşındaki Dominik Livakovic'in günlerdir Fenerbahçe için uçağa bineceğini ve çarşamba günü İstanbul'da olacağını duyururken, bu kez yeni bir açıklama geldi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Sparta Prag'ı ağırlayacak olan Dinamo Zagreb'te teknik direktör Sergej Jakirovic, maç öncesinde Livakovic ile ilgili konuştu.

"LIVAKOVİC MAÇTA OYNAYACAK"

"Dominik Livakovic, Sparta Prag maçında Dinamo Zagreb kalesinde olacak mı?" sorusunu cevaplayan Jakirovic, "Livakovic mi? Bugünkü bilgilere yarın kalede Livakovic olacak." açıklamasını yaptı.

SPARTA PRAG MAÇLARI İÇİN ÖZEL TALEP

Bu açıklamanın ardından Dinamo Zagreb'in Livakovic'i Sparta Prag ile oynanacak iki maçta oynatarak, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istediği ve ondan sonra Hırvat kalecinin Fenerbahçe'ye gitmesine izin vereceği ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'in bu talebi karşısında nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor.

Öte yandan kısa bir süre önce Hırvat basını, Fenerbahçe'nin Dominik Livakovic için Dinamo Zagreb'e 9+1 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini ve Sarı-lacivertlilerin, Hırvat kaleciyle 4+1 yıllık sözleşme imzalayacağını duyurdu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Alex de Souza 8 ay önce Şikayet Et
    Navas var iken David degea var iken neden bu livakovic pesinden kosariz sonu Zaha gibi olacak yani gelmeyecek fenerbahçe ye insallah ta gelmesin zaten yetti bukadar Naz
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Fenerde bir şey yapamaz o kadar iyi bir kaleci değil italyan veya alman kaleci alsınlar
    Cevapla
  • osmanlı 8 ay önce Şikayet Et
    1 eylülü bekelsin fener.avrupada transfer kapanınca verin 5 milyon gelirse gelsin.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 8 ay önce Şikayet Et
    Ya arkadaşa yönetimin nedir bu livakovic aşkı dünyada hiçmi iyi kaleci yok! BU iş gerçekten kabak tadı verdi başlayacağımı livakociçine de peşinden koşanlarada
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Fazla naz aşık uslandırır derler, bırakın gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle