İspanyollar duyurdu! Arda Güler'in halefi Juventus'tan

Arda Güler'in takımdan ayrılması durumunda Fenerbahçe'nin bu boşluğu Juventus'tan Kenan Yıldız'la doldurmak istediği öne sürüldü.

İspanyollar duyurdu! Arda Güler'in halefi Juventus'tan
İspanyollar duyurdu! Arda Güler'in halefi Juventus'tan
GİRİŞ 28.06.2023 18:55 GÜNCELLEME 28.06.2023 19:01
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başta Real Madrid ve Barcelona olmak üzere Avrupa'dan pek çok talibi olan Arda Güler'e veda etmeye hazırlanan Fenerbahçe, milli futbolcunun halefini belirledi. 

Marca'nın haberine göre Fenerbahçe, Juventus forması giyen Kenan Yıldız'ı gündemine aldı. Arda Güler'in boşluğunu kaliteli ve potansiyeli yüksek genç bir futbolcuyla doldurmak isteyen sarı lacivertliler, geçen sezon Bayern Münih alt yapısından Juventus alt yapısına transfer olan gurbetçi oyuncunun peşine düştü.



Sezonun en iyi 11'ine seçildi

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin zaman zaman A Takımda antrenmanlara çıkma fırsatı verdiği 18 yaşındaki oyuncu, geçen sezon UEFA Gençlik Ligi'nde çıktığı 6 maçta 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Sezonu 15 gol ve 7 asistle tamamlayan Kenan Yıldız, ayrıca geçen yıl İtalya Gençlik Ligi'nde sezonun en iyi 11'ine seçildi.

​Piyasa değeri 1 milyon euro olan Kenan Yıldız'ın Juventus ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Arda Güler ile U21 Milli Takımı'nda birlikte forma giyen Kenan Yıldız, 10 numara pozisyonunun yanı sıra hücum hattının tüm bölgelerinde görev yapabiliyor.  
 

KAYNAK: BEIN SPORTS
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Murat 91 10 ay önce Şikayet Et
    Lyon başkanın bir sözü vardır “benim için her oyuncu satılıktır, değerini bulduğu sürece” Fenerbahçe veya milli takım Avrupada başarı sağlamadığı sürece senin liginde oynayan futbolcuyu üst fiyattan satamazsın. Arda Portekiz İtalya Fransa Hollanda hatta Belçika‘dan çıksa en az 40.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Arda'nın daha enazz 3 sezon daha FB oynayıp kendini geliştirmesi gerekir
    Cevapla
  • Yavız 10 ay önce Şikayet Et
    Arda gülermisin aglarmısın kaçkurtul fenerden yoksa 2,lig takımında hayatın biter,demedi deme.
    Cevapla
  • Yorgun adam 10 ay önce Şikayet Et
    Kendini geliştirmek isteyen yetenekli genç futbolcular için seçilebilecek en yanlış yer fbdir
    Cevapla
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    fesat herif catla, Süper Lig de Fenerbahce den baska genc oyuncu cikartip parlatip satabilen baska Kulüb var mi ? YOK ! Kes ozaman, yallah !
    Cevapla
  • Mardinli 10 ay önce Şikayet Et
    Kenan GS'li
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle