Eski yol arkadaşı Ali Koç'u kongreye davet etti! "Sese kulak verin"

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Metin Şen, sosyal medyada yaptığı paylaşımla Ali Koç'u kongreye davet etti.

Eski yol arkadaşı Ali Koç'u kongreye davet etti! "Sese kulak verin"
Eski yol arkadaşı Ali Koç'u kongreye davet etti! "Sese kulak verin"
GİRİŞ 14.06.2023 16:12 GÜNCELLEME 14.06.2023 16:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen, sosyal medya hesabından Ali Koç'a kongre çağrısında bulundu.

Koç'un geçen hafta yapmış olduğu 'Aday olursa kongreye gideriz' söylemini son derece talihsiz bulduğunu belirten Şen, "Sayın başkanın Fenerbahçe Genel Kurulunu bir şarta bağlaması camiamıza haksızlık ve de en hafif tabiriyle son derece yanlış buluyorum. Sayın başkanımıza olası bir genel kurulun seçimli olmasına gerek olmadığını, diğer yandan göreve geldiği günden beri geçen 5 yılın başarısızlığını kongre üyelerine izah etmek durumunda olduğunu hatırlatmakta yarar görüyorum." ifadelerini kullandı.



"Fenerbahçe kimsenin tapulu malı değildir"

Şen paylaşımının devamında şu sözlere yer verdi:

"Fenerbahçe camiasının bir ferdi olarak hissettiğim sorumluluk adına, camiamıza sinsi bir virüs gibi yerleşmekte olan vasatlığa ve buna bağlı olarak da Fenerbahçe’de başarısızlığın normalleştirilmesine hiçbirimiz sessiz kalamayız ve artık kalmayacağız. Sayın başkan unutmayın ki, size ve yönetim kurulunuza bugüne kadar verilen destek daha önce kimseye verilmemiş, gösterilen sabır ve tolerans, bugüne kadar kimseye nasip olmamıştır. Üzülerek belirtmek isterim ki, tüm camiamız artık bu sabır ve toleransın sonuna gelmiştir. Yine altını çizerek hatırlatmak istiyorum ki, Fenerbahçe Spor Kulübü kimsenin tapulu malı değildir. Bu bağlamda özellikle genel kurulun toplanması konusunda, herhangi bir şarta bağlı kararlar alınması asla doğru değildir. Dillerimizde, kalbimizde, ruhumuzda yer ettiği ve sizin de çok iyi bildiğiniz gibi; Fenerbahçe’nin büyüklüğü sadece kupa büyüklüğü değildir başka bir büyüklüktür. Bu büyüklüğe yakışır şekilde davranmak da en başta başkanımız olarak sizin sorumluluğunuzdur. Bu vesileyle, bir kongre üyesi ve eski bir yol arkadaşınız olarak tavsiyemi yineliyorum: En kısa zamanda ister seçimli, isterse seçimsiz olsun, gündemi ve odağı “Mali durum” gibi başka konular olmayan genel kurulu, güven tazelemek adına en kısa zamanda toplayınız. Ciddi bir özeleştiri yapmanın zamanının geçtiğinin bilinciyle; yapılan hataların sebebini, önümüzdeki dönemde hepimizin arzuladığı başarıları nasıl yakalayacağımızı bu genel kurulda bizlere anlatın; eleştirileri, yorumları, talepleri dinleyin, camianın sesine kulak verin. Camiamızın kenetlenmesini sağlayacak yegâne çıkar yol bu tip çağrılara kulak vermenizdir."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    ali koç hüsrandır başarısızlıktır
    Cevapla
  • GERÇEK 10 ay önce Şikayet Et
    Daha durun yeni hoca yeni transferler bunlar şampiyonluğun habercisi...Ali KOÇ babasının malını böyle tepe tepe kullanamazdı.
    Cevapla
  • Mustafa çınar 10 ay önce Şikayet Et
    En sıkıntılı zamanda yönetimden kaçtın şimdi ali koç istifa diyorsun ali koçun verdiği paranın ne kadarını iade edeceksin bırakın artık bu işleri FB. üzerinden pirim yapmaktan vazgeçin seviliyorsunuz.......
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Ali başkan seni seviyoruz
    Cevapla
  • Dgol 10 ay önce Şikayet Et
    Aynen,,,ali baskan oldukca bjk ,ts,cim bomun şampiyonluk larini cookkk kutlariz...lig kupasinin kac para edeceginide sormusmu ki
    Cevapla