Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci Fenerbahçe için İstanbul'da!

Kadrosuna kalitesinden şüphe duyulmayacak bir golcü takviyesinde bulunmak isteyen Fenerbahçe, bu akşam Edin Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci ile İstanbul'da görüşme yapacak.

Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci Fenerbahçe için İstanbul'da!
Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci Fenerbahçe için İstanbul'da!
GİRİŞ 12.06.2023 19:15 GÜNCELLEME 12.06.2023 19:16
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Boşnak golcü Edin Dzeko'nun şartlarını görüşmek için oyuncunun menajerini İstanbul'a davet etti. Menajer Lucci, çalıştığı oyunculardan bazılarını da bu sunumda Fenerbahçe'ye önerecek.

Fenerbahçe, Inter'le sözleşmesi sona eren Edin Dzeko'nun da menajerliğini yapan dünyaca ünlü İtalyan menajer Alessandro Lucci'yi İstanbul'a davet etti.



DZEKO İÇİN NABIZ YOKLANACAK

Haber Global'in haberine göre; İtalyan menajer Alessandro Lucci'yle bu akşam görüşecek sarı-lacivertli yönetim, Dzeko için de resmi teklifini yapacak. Lucci, aynı zamanda Adana Demirspor'la sözleşmesi biten teknik direktör Vincenzo Montella'nın da menajerliğini yapıyor.

İtalyan menajerle danışmanlığını yaptığı diğer isimlerle ilgili de fikir alışverişinde bulunulacak. Lucci'nin oyuncu havuzunda Dejan Kulusevski, Filip Kostic, Moise Kean, Luis Muirel, Davide Zappacosta, Leonardo Bonucci, Marko Pjaca gibi önemli isimler bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Bir gün hetkez 10 ay önce Şikayet Et
    Adam İtalya liginde 15 gölü geçmiş şampiyonlar ligi finalinde oynamış siz çöpleme derdindesiniz gerçi messiyi getirsen fb yi şampiyon yapmazlar o ayrı mesele
    Cevapla
  • Taraf 10 ay önce Şikayet Et
    İş yapar en az 2 sene oynar
    Cevapla
  • Uzman 10 ay önce Şikayet Et
    Yakışır fb ye iyi topçu
    Cevapla
  • Drachen 1 10 ay önce Şikayet Et
    Yanında Tekerlekli Sandalye'de veriliyorsa hemen alın . Bunlar iyice şaşırdılar , millet deliye hasret FB yönetimi akıllıya . Tiago Çukur gibi genç oyuncuya şans ver bir kaç sene sonra süper oyuncu olsun.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Romadan önce alacakti GS daha gencti fener ise emekli olacagi zaman talip oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle