Bakan Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe’yi tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İzmir’de oynanan 61. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Medipol Başakşehir’i mağlup ederek kupayı kazanan Fenerbahçe Kulübü'nü tebrik etti.

Bakan Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe’yi tebrik etti
Bakan Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe’yi tebrik etti
GİRİŞ 11.06.2023 22:55 GÜNCELLEME 11.06.2023 22:55

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İzmir’de oynanan 61. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Medipol Başakşehir’i mağlup ederek kupayı kazanan Fenerbahçe Kulübü için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan 61. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde rakibini yenerek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Kulübü’nü kutluyorum. Şampiyonlukta emeği geçen başta futbolcular olmak üzere, teknik heyeti, kulüp yönetimini ve sarı-lacivertli camiayı tebrik ediyor, finalde gösterdiği mücadeleden dolayı Medipol Başakşehir’i de kutluyorum. Her iki kulübümüze gelecek sezonda başarılar diliyorum.”

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.