Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Keita, Werder Bremen'de!

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen, Fenerbahçe'nin istediği Naby Keita'yı transfer ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 09.06.2023 10:48 GÜNCELLEME 09.06.2023 17:49
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen, İngiltere'nin Liverpool ekibinde forma giyen Naby Keita'yı transfer ettiğini duyurdu.

Alman kulübünden yapılan açıklamada Gine Milli Takımı'nın kaptanı Keita'nın Liverpool'dan transfer edildiği, 28 yaşındaki orta saha oyuncu için transfer bedeli ödenmediği belirtildi.

Werder Bremen'in yöneticilerinden Clemens Fritz, Keita gibi bir oyuncuyla çok sayıda kulübün ilgilendiğini ifade ederek, "Bu nedenle, Naby'nin birçok teklife rağmen bizi seçmesinden ve onu Werder Bremen'e gelmesi için ikna ettiğimizden dolayı çok mutluyuz. Keita kalitesiyle takımımıza büyük bir zenginlik katacak." dedi.

Tecrübeli futbolcu da Werder Bremen'in özel bir kulüp olduğunu Leipzig'de oynadığı dönemden bildiğini belirterek, "Kulüp ve felsefesi bana uyuyor. Benim için doğru bir adım." değerlendirmesinde bulundu.

Avusturya'da Salzburg takımında, daha sonra Bundesliga ekiplerinden Leipzig'de forma giyen Keita, 2018-2019 sezonunda Liverpool'a transfer oldu.

Leipzig'de 71 maçta 17 gol atan 28 yaşındaki futbolcu, Liverpool'da da 129 karşılaşmada 11 gol kaydetti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Nedim 10 ay önce Şikayet Et
    Ne gelmesi adam Almaya Werder Bremen’e evet dedi
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Werder Bremen de günaydın
    Cevapla
  • 10 ay önce Şikayet Et
    Yalanciyi kumsala yatirsinlar mı
    Cevapla
  • beyaz selim 10 ay önce Şikayet Et
    2. sınf oyunculara devam sonra niye başarılı degiliz hep tırt oyuncular
    Cevapla
  • Eski Fenerli 10 ay önce Şikayet Et
    Liverpool 60m verdiği adama sakat olduğu için kontrat yenilemiyor, bizimkiler revir boş kalmasın diye adam arıyor. Aliş ve ekibi defolup gitmeden messi gelse boş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle