Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Herkes Arda Güler derken...

Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United'ın Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

GİRİŞ 18.05.2023 11:08 GÜNCELLEME 18.05.2023 11:52
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Arap sermayesi tarafından satın alınan Newcastle United, bu sezon ligde gösterdiği performans ile büyük bir sürpriz yaptı.

Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek olan İngiliz ekibi rotasyonlu bir kadro kurmak istiyor. Fenerbahçe'nin bir çok maçına gözlemci gönderen siyah-beyazlılar 20 milyon euro bedelle milli yıldız Ferdi Kadıoğlu'nu kadroya katmayı planlıyor.

FERDİ KADIOĞLU'NUN HEDEFİ AVRUPA

Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile herkesin beğenisini toplayan Ferdi Kadıoğlu, kariyerini bir üst seviyeye taşıyarak, Avrupa'da boy göstermek istiyor. Milli yıldız ayrılığa sıcak bakıyor.

FERDİ'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Fenerbahçe forması ile 43 resmi maça çıkan yıldız oyuncu 3 gol atıp 3 de asist yaptı.

KAYNAK: AKŞAM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Aydın Kaboğlu 11 ay önce Şikayet Et
    Bence yönetime oyuncuyu neden satıyorsun diyecegine"TÜRKIYE liglerinin değerini yükseltin,sizde iyi oyuncular alin,yerde surunenleri getirmeyin"maalesef bilhassa futbolu bilmeyenler yoneterek markamdegerini çok düşürduler.
    Cevapla
  • Drachen 1 11 ay önce Şikayet Et
    Bu Araplar ne değişik bir millet anlamak mümkün değil. Avrupa'dan takım alacağına Müslüman bir Ülkenin takımını al , ver parayı getir ünlü oyuncuları oynat. Hem Kendi hemde o Ülkenin reklamını yap bu sayede Müslümanlara duyulan kin ve nefreti bir nebze olsun dindir . Bu sayede insanlar birbirine daha hoşgörülü olur .
    Cevapla
  • Ali Sözen 11 ay önce Şikayet Et
    Başkan futboldan zerre kadar anlamıyor menajerler baskanı kolayca tufaya getiriyor onun için bir an önce gitmesi fenerin yararına olmaktır yoksa durum fenerbahçe için vahim..
    Cevapla
  • Serdengeçti 11 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar iyi futbolcu varsa satın da,siz de kurtulun bizde kurtulalım rahat edelim, Fenerbahçe yi ticari bir kuruluş babasının bir şirketi gibi kullanan yöneten Ali Koç istifa!? Fenerbahçe tarihi böyle beceriksiz bir yönetim görmedi!?
    Cevapla
  • İsak 11 ay önce Şikayet Et
    Ali fitboolden anlamıyor.Fenerbahçe nin yakasından düşsün
    Cevapla
  • Çankırı İsmail 11 ay önce Şikayet Et
    Futbolcu değerini bulduğu zaman satılması normal
    Cevapla
  • fatih 11 ay önce Şikayet Et
    fenerde elle tutulur satılabilecek tek adam. çok iyi topçu. iyi paraya gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle