Aubameyang bombası! Menajeriyle görüşüldü

Fenerbahçe'nin, Chelsea ile yollarını ayırmaya hazırlanan yıldız golcü Pierre-Emerick Aubameyang'ın menajeriyle görüştüğü ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.05.2023 16:28 GÜNCELLEME 15.05.2023 18:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin, Internacional ile anlaştığı ileri sürülen Valencia'nın yerini Chelsea'den Aubameyang ile doldurmak istediği iddia edildi.

Başkan Ali Koç'un Londra'ya yaptığı son ziyarette Chelsea yönetiminin bilgisi dahilinde Aubameyang ve menajeriyle bir araya geldiği belirtildi.

33 yaşındaki Gabonlu santrforun F.Bahçe'ye transfer olma düşüncesine sıcak baktığı ve tarafların sezon sonunda tekrar görüşeceği kaydedildi.

Aubameyang yeterince forma şansı bulamadığı için Chelsea'den ayrılmak istiyor.

Pierre-Emerick Aubameyang, bu sezon Chelsea formasıyla 22 maça çıktı. Gabonlu santrfor, 3 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

Aubameyang'ın Chelsea ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • GECE KARTALI 11 ay önce Şikayet Et
    Alın hemen hiç beklemeyin, lan adam emekli olacak yaşa gelmiş sanki bulunmaz bursa kumaşı hemen saldırıyorlar... Bir sene oynar, sonrada yatar sizinle oynar...
    Cevapla
  • Özgür biri 11 ay önce Şikayet Et
    FB klasiği şampiyonluk kaçacak son 2 .3 hafta kala onu getiricez bunu getiricez yeterki taraftarin gazını alalım seneye şampiyonuz 10 yıl olucak hep aynı terane
    Cevapla
  • fenerr 11 ay önce Şikayet Et
    lukaku gelmeli
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Dedeciiim
    Cevapla
  • Kara 11 ay önce Şikayet Et
    Gelirse bomba transfer olr!
    Cevapla