Ertuğrul Doğan: 4 oyuncunun transferini bitirdik

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni sezon öncesi 4 futbolcuyla anlaştıklarını duyurdu.

Ertuğrul Doğan: 4 oyuncunun transferini bitirdik
Ertuğrul Doğan: 4 oyuncunun transferini bitirdik
GİRİŞ 15.05.2024 10:37 GÜNCELLEME 15.05.2024 10:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TRT Radyo'ya verdiği demeçte transfer için önemli açıklamalar yaptı.

Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu'nun takımda kalmasını istediklerini ancak kulübünün kiralamaya yanaşmadığını dile getirdi. Doğan, "Southampton, Onuachu için 15 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Görüşmelerimiz sürüyor." dedi.

"4 TRANSFERİ BİTİRDİK"

Nicolas Pepe ve Mislav Orsic için konuşan Ertuğrul Doğan, "Pepe ve Orsic için de hocamızın raporunu bekleyeceğiz. Şubat ayından bu yana transferde çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şu an itibarıyla 4 oyuncunun transferini bitirdik. Buna 3 ismi daha ekleyebiliriz. Bu hafta da bir futbolcu ile görüşeceğiz" dedi.

Trabzonspor Başkanı Doğan, kulübün borcunun 4.5 milyar TL olarak açıklanmasıyla ilgili soruya ise "Aylık borçlar ödenmeseydi, takım çok farklı bir durumda olabilirdi. Ancak bu sıkıntılardan hiç hayıflanmadım, sadece takıma destek olunmasını istedim" cevabını verdi.

Ertuğrul Doğan, altyapıdan taviz vermeyeceklerini de sözlerine ekledi.

TÜRKİYE KUPASI FİNALİ

Ziraat Türkiye Kupası finaline değinen Doğan, "Türk futbolunun 75 bin taraftarın önünde oynanacak olan bir karşılaşmaya ihtiyacı var. Yabancı VAR hakemi ve yarı otomatik ofsayt sistemi bu finalde olacak. Trabzonspor, yabancı hakem konusunda adaletin olduğu yerde. Yurt dışından iyi hakemler gelebilir ancak iyi hakemleri kim gönderir? Böyle maçlar için yabancı hakemlerin gelmesi mümkün, hayır demeyiz" ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Serdar 2 ay önce Şikayet Et
    Başkan iki tane ateş gibi forvet alıver, bir de jaja ayarında 10 numara
    Cevapla
  • Tsli 2 ay önce Şikayet Et
    TS'de direk oynayacak Sol bek, Stoper, 6-8-10 numara, Sol açık ve Visça gönderilirse Sağ açık lazım yani direk 7 as kadroya takviye şart şampiyonluğa kadro kurulacaksa. Ayrıca Eren Elma,Berat,Bardy, Pepe,Orsiç,Umut,Fountas,Fernandes,Benkoviç ilk otobüsle yollanmalı evlerine
    Cevapla
  • hakan 35 2 ay önce Şikayet Et
    Gelirleri de ona göre çünkü hangi anadolu takımı olimpiyat stadını tek başına doldurabildi şuana kadar sadece trabzon spor doldurdu
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Benim anlayamadığım anadolu kulüpleri teabzon hariç 200 milyo 300 milyon (bunlarda az değil) burçlarla batarken transfer yasakları hacizler vs. gelirken bu büyük takımlar milyar TL lerle nasıl hala ayakta duruyor cezayı müeyyideleri olmuyor hala transfer yapıyor aklım almıyor. Aklım alıyor da işte direk kullanıyor diye haykırmak istiyor da insan susuyor ilginç.
    Cevapla
  • Serhat 2 ay önce Şikayet Et
    şimdi şöyle düşün; benim 100 bin dolar borcum olsa dünyam kararır. Ali koç'un 100 bin dolar borcu olsa göbek atar. Gelir, gider dengesi diye düşünebilirsin. Sıradan biri 20 bin TL ile takibe girer, iş adamı milyon dolar ile takibe girer.
    Cevapla
  • tarafsız 07 2 ay önce Şikayet Et
    GS nin alt yapısı takıma takviye yapmana gerek yok onlar size siz onlara destek olursunuz zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle