Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye olay sözler!

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Giresunspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi yorumladı. Dilmen, sarı-lacivertliler için "Okyanusu geçti, derede boğuldu" görüşünde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye olay sözler!
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye olay sözler!
GİRİŞ 07.05.2023 22:25 GÜNCELLEME 07.05.2023 22:25
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Giresunspor'la 1-1 berabere kaldı.

Deneyimli yorumcu Rıdvan Dilmen; Fenerbahçe'nin Giresunspor deplasmanında aldığı 1-1'lik beraberlik sonrası TV 8.5'ta maç için açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'in görüşleri şu şekilde:

"Fenerbahçe, son yıllarda kardiyologları ve psikologları zengin etti. Golden sonra sanki şampiyonluk isteyen takım Giresun, 1 puana 'tamam' diyen Fenerbahçe gibiydi. Fenerbahçe okyanusu geçti , derede boğuldu. Dereden kastım İstanbulspor, Ümraniyespor, Giresunspor takımları."

"Bir takımın kalbi orta sahasıdır. Galatasaray ve Beşiktaş orta sahayı çabuk geçebilen takımlar. Fenerbahçe'nin orta saha oyuncularını maç içinde göremiyorsunuz. 'Zemine mi girdi bu oyuncular?' diyorsunuz."

"Fenerbahçe, Jesus ile çıktığı 49 resmi maçın hepsinde 5 oyuncu değişikliği yapmış. Nasıl şampiyon olacaksın sen? Devamlı 5 kişi değiştirmek zorunda mısın? Ferdi sağ bek başladı, sağ kanada geçti, sol bekte bitirdi. Oyuncunun da bir canı var, her yerde aynı performansı veremez."

"Her maçın son dakikalara kalması; kazansanız bile iyi takım olduğunuzu göstermez. Fenerbahçe çok geniş bir kadro kurdu ama Türkiye Ligi'nin gerçeği başka. 2-3 yıldız oyuncu şampiyon olmanıza yetiyor. Fenerbahçe'de Arda'yı çıkarın; Beşiktaş ve Galatasaray seviyesinde oyuncu yok."

"Hiçbir takım hakem yüzünden sezonu kaybettiğini söyleyebilecek konumda değil. Ama bir gözlemcinin aranıp da yazdığı raporu değiştirmesini istemesi... Böyle bir şey olabilir mi?"

"Gözlemci raporunu değiştirmeyen Erol Ersoy'a görev vermiyorlar. Bunu bilen gözlemciler ne yapacaklar?"

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • haluk 11 ay önce Şikayet Et
    Denizide geçemedi bence. Kazandığı derbi yok
    Cevapla
  • hadi la 11 ay önce Şikayet Et
    hani dün şam pi mam pi sayıklıyordun ne oldu duruma göre yorum ha
    Cevapla
  • Aklını alırlar 11 ay önce Şikayet Et
    Allahını seviyorsan bide sen gel senide görelim tv de atıp tutmakla ne kadar peynir gemisi yürütüyon görsün millet hadi Bi cesaret
    Cevapla
  • Engin 11 ay önce Şikayet Et
    On numara yorum zaten geldi başarısız oldu bekara karı boşamak kolay
    Cevapla
  • Rıdvan 11 ay önce Şikayet Et
    1999-2000 sezonu Fenerbahçe karnesi ilk 5 haftada 3 galibiyet 2 beraberlik 0 yenilgi ile kovuldu.
    Cevapla
  • B gz 11 ay önce Şikayet Et
    Fenerin kadrosu 3. Sınıf bu kadro 10 yıl kalsa şampiyon olamaz Ali Koç futbol cahili hemen istifa etmeli yazık 20 milyon Fenerli var hepsi yıllardır kahroluyorlar Ali Koç un beceriksizliği yüzünden
    Cevapla
  • Fenerliama... 11 ay önce Şikayet Et
    Dürüst olalim hakketmedik şampiyonluğu gs,bjk den fark yedik.Her maçi son dakikada yenip şampiyon olunmaz gerçekler böyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle