Zajc, yeni sözleşme için Fenerbahçe'ye şart sundu

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek Sloven orta saha Miha Zajc, yeni kontrat için yönetime şart sundu.

GİRİŞ 27.04.2023 09:21 GÜNCELLEME 27.04.2023 09:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, son olarak sahasında İstanbulspor'la 3-3 berabere kaldı ve kritik 2 puan kaybetti.

Fenerbahçe'de bir yandan da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncularla görüşmeler sürüyor.

Bu sezon ligde 19 maçta sadece 977 dakika süre alan Miha Zajc, 2 hafta önce yaşadığı sakatlığın ardından Sivasspor maçıyla sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Zajc'ın yokluğunda orta alanda özellikle hücum aksiyonlarında bocaladığı görülen sarı-lacivertliler, sahada beklenen üretkenliği gösteremedi. Pek çok taraftarın kalmasını istediği Zajc'tan, yeni sözleşme için yönetimden flaş bir istekte bulundu.



Düzenli forma giymek istiyor

Sabah'ta yer alan habere göre 28 yaşındaki Sloven orta saha, yönetimin yaptığı teklife henüz yanıt vermedi ama şartını "Düzenli olarak 11'de forma giymek istiyorum" diyerek belirtti.

Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Sloven yıldızın güncel piyasa değeri transfermarkt verilerinde 5.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

KAYNAK: SABAH
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Gurbetçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Inanın bana, almanya liginde her hangi bir takımda böyle bir şart göstersin adamın yüzüne gülerler.
    Cevapla
  • Bundesliga 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi gülmeyi bırak ilk fırsatta postalamaya çalışırlar
    Cevapla
  • corum05 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı bomboş arao düzenli oynuyor rossi oynuyor ama zaic yok hocanın özel adamları kıtasına satır vurmak gerek yoksa başarı olmaz.
    Cevapla