Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu 19 maç sonra cezalı duruma düştü

Fenerbahçe'de 19 maçtır sarı kart ceza sınırında bulunan Ferdi Kadıoğlu, Fatih Karagümrük maçında sarı kart görerek haftaya oynanacak Ankaragücü maçında cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu 19 maç sonra cezalı duruma düştü
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu 19 maç sonra cezalı duruma düştü
GİRİŞ 10.04.2023 22:53 GÜNCELLEME 10.04.2023 22:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, geriye düştüğü maçta Fatih Karagümrük'ü geriden gelerek deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Ligde 19 maçtır sarı kart ceza sınırında forma giyen Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Fatih Karagümrük maçının 42. dakikasında sarı kart görerek, seriye son verdi.

19 maçtır sarı kart ceza sınırında süre alan Ferdi Kadıoğlu, ilk olarak ligin ilk 2 haftasında oynanan Ümraniyespor ve Kasımpaşa maçlarında üst üste sarı kart görmüştü. 3. defa ise 5. haftadaki Kayserispor müsabakasında sarı kart gören Ferdi Kadıoğlu, bu haftadan sonra 28. haftaya kadar ceza sınırında görev aldı. Karagümrük maçının 42. dakikasında sarı kart gören Ferdi, 29. haftada Ülker Stadı’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü müsabakasında forma giyemeyecek.

Ferdi, sarı-lacivertli forma ile ligde çıktığı 25 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    boş yapma
    Cevapla
  • Orange 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu da Fenerbahçenin iyi kollandığının göstergesi.Bu adam 17 maçtır hiç mi kart cezası alacak hareket yapmadı.Adalet yok koç sayesinde.
    Cevapla
  • 542654 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray' lı olarak izlemekten keyif aldığım bir futbolcu. Doğrudur 17 maçtır sarı kart görecek bir hareketi olmamıştır. Ferdi' ye güveniyorum. Siz esas göklere çıkarılan Arda' ya bakın şimdiden yalpalamaya başladı. Dün akşamki maçta da kendi ayağından dışarıya çıkan topu kendisinden çıkmadı diye hakeme itiraz ediyor. Biraz edep, hep edep, hep edep.
    Cevapla
  • Çocukparkı 1 yıl önce Şikayet Et
    17 maçtır sarı kart görmesini gerektiren tek bir pozisyon söyle o zaman. Kanıtla bu yaptığın saçmalığı! “İddia sahibi , iddiasını kanıtlamakla mükelleftir!” Kanıtlayamıyorsan boş yapma! Kumda oyna!
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Buda Ferdi nin klasini birkez daha ortaya koyuyor. Sezon sonu Ferdi yi tutmak cok zor olacak. 17 yasinda Fenerbahceye geldi, bizzat bizim yetistirdigimiz Türk Milli Takim oyuncusu. Fenerbahce artik oyuncu yetistiren bir Kulüb olma yolunda emin adimlarla ilerlliyor. Ali Koc un iyi yaptigi konularin basinda bu geliyor. Takim genclesti, parlatip sattigimiz oyunculardan iyi gelir elde ettik.
    Cevapla