Ömer Üründül'den 4-0'lık maç sonrası Fenerbahçe için flaş sözler!

Süper Lig'de deprem felaketi nedeniyle ertelenen ve dün Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçını değerlendiren spor yorumcusu Ömer Üründül, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Ömer Üründül'den 4-0'lık maç sonrası Fenerbahçe için flaş sözler!
Ömer Üründül'den 4-0'lık maç sonrası Fenerbahçe için flaş sözler!
GİRİŞ 26.02.2023 11:27 GÜNCELLEME 26.02.2023 11:32
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın erteleme maçında sahasında Konyaspor'u konuk eden Fenerbahçe, maçtan 4-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı.

Sabah'taki köşesinde, 'Bu fizik gücü Sevilla'ya yeter mi?' başlıklı bir yazı kaleme alan Ömer Üründül, deprem felaketinin ardından Fenerbahçeli futbolcuların tümünde fiziki düşüş gözlemledi.

İşte Ömer Üründül'ün o yazısı:

"Milletçe yaşadığımız çok büyük acının etkisinden biraz olsa dahi sıyrılabilmek kesinlikle mümkün değil. Tabii bu ortam dün geceki maçta da hem tribünlere hem futbolculara hem teknik adamlara hem de hakemlere yansıdı. Bir de gerçek var ki hayat devam edecek. Ben de tarifsiz üzüntüme rağmen göreve başladım.

Fenerbahçe oyuna atak başladı. Rakip oyuncunun hediye ettiği penaltıyla da erken skor avantajı buldu. Sonra sahneye Diouf çıktı. Bu kadar deneyimli bir oyuncu olmasına rağmen, sarı kartı varken öyle bir gereksiz hareket yaptı ki hakemin 2. sarıyı es geçmesi mümkün değildi. Zaten maçın da ne olacağı orada belli oldu. Devre sonunda Valencia farkı ikiye çıkardı. İkinci yarıda Fenerbahçe eksik rakibi karşısında oyunu rölantiye almadığı gibi skoru artırmak için uğraştı. Konyaspor daha fazla gol yememek için mücadele etti. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri yapıldı. İlk dikkat ettiğim yeni transfer Oosterwolde oldu ama hem arkadaşlarını tanımıyor hem de çok rahat bir maç olduğu için az da olsa bir fikir sahibi olamadım.

Şöyle Fenerbahçe takımına genel olarak baktığım zaman tahmin ettiğim bir görüntü vardı. Ülkece yaşadığımız büyük felaket nedeniyle futbolcuların tümünde fiziki düşüş vardı. Hatta uzak ara takımın en güçlü oyuncusu Ferdi'de dahi bu durum görünüyordu. Tabii ki ligimizin tüm takımlarında aynı olay gerçekleşecek. Ama Sevilla maçını düşündüğümüzde kalan az sürede ne kadar bir form düzeyine ulaşılabilir, soru işareti."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • yaltın 1 yıl önce Şikayet Et
    Takım antreman yaptı. Futbolcular diri, merak etme. Gözlük numaranı kontrol ettir.
    Cevapla
  • Keskin 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener bahce uzerinden yine oyunlar basladi fener bahce taraftari olarak uyanik olmak gerekiyor gereksiz tezarat yapanlar stada alinmasin
    Cevapla
  • Coşkun ERGÜN 1 yıl önce Şikayet Et
    FB den sana ne. Üzülsen de başladığın görevin ne merak ettim.
    Cevapla
  • Güzel insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir FB taraftarı olarak maçta bir avuş kendini bilmezin hükümet aleyhinde yaptığı tezahürat için kınıyorum ve bunların koltuğu belli bir daha maçlardan men cezası almalarını istiyorum nokta.bu kadar edepsizlik olmaz bunlar CHP nin uşakları biliyorum onları öz be öz Kadıköylü olarak söylüyorum
    Cevapla
  • yaltın 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb,ye kumpas kurmak siyasi değil miydi? Dur bakalım, Ankara çocuğu C.Başkanı olacak ihşallah.
    Cevapla
  • recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyasetde Recep Tayyip Erdoğan ülkesi milleti için ne yaparsa yapsın milletine ağzıyla kuş tutsa dahi bir teşekürü alamıyor Fenerbahçede oynadığı maçlarda ne oynarsa oynasın ne taraftarına ne gazetecileri kendini asala kabul ettiremiyor rakip takımlar bir gol atıyor maç kazanıyor yere göge sıgdıramıyorlar Fenerbahçe kadar başınıza taş düşşün
    Cevapla
  • Coşkun Karakuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Amiiinnnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle