Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'e Avrupa sözü!

Fenerbahçe, İsmail Yüksek’le 2027’ye kadar yeni sözleşme imzalarken, Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklif gelirse transferine kolaylık sağlanacak.

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'e Avrupa sözü!
Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'e Avrupa sözü!
GİRİŞ 22.01.2023 12:11 GÜNCELLEME 22.01.2023 12:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, İsmail Yüksek’le 2027’ye kadar yeni sözleşme imzalarken söz verdi. 23 yaşındaki başarılı orta saha, Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklif alırsa sarı-lacivertli kulüp, transferine kolaylık sağlayacak. İsmail Yüksek, özellikle Alman kulüplerinin radarında. Genç oyuncunun kazancı ise 250 bin TL'den 500 bin euroya (10.2 milyon TL) çıkartıldı.

Sarı-lacivertli yöneticiler, görüşme aşamasında genç orta sahaya, "Avrupa'ya transferini engellemeyiz" sözü verdi.

Dev kulüplerde forma giyme hayali olan İsmail Yüksek'in, öncelikli hedefi ise Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak. Ardından takımına para kazandırarak transferini gerçekleştirmek.

Başarılı orta saha ile Alman kulübü Bayer Leverkusen yakından ilgileniyor. Bundesliga ekibi, bu sezon İsmail'i birçok maçta takip etti.

4.8 milyon Euro piyasa değeri olan sarı- lacivertli futbolcu, yeni sözleşmeye göre, yarım sezon için 250 bin Euro (5.1 milyon TL) alacak. Kalan dört yıl da ise sezon başına 500 bin Euro (10.2 milyon Tl) net ücret kazanacak. İsmail'in maaşı yeni kontrat öncesi yıllık 250 bin liraydı. 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon 17 maçta 1 gol-1 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Anti darbeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim topcularin Avrupa'da oynayacağı ülkeler mekadonya, Lüksemburg, Bulgaristan, Estonya gibi ülkelerdir.. İsmail in çapı buralardir bıraksınlar gide oralarda 15 bin Euro ya oynarlar.. elkude bir sene sonra Üsküdar Anadolu'ya, Eyüp e geri gelirler...
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Oynatılmıyor ki hem oyunu hemde piyasasinı artırsın
    Cevapla