Vitor Pereira getirdiği yıldızı takımına istiyor

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, kendi döneminde transfer edilen Diego Rossi'yi Flamengo'da görmek istiyor.

Vitor Pereira getirdiği yıldızı takımına istiyor
Vitor Pereira getirdiği yıldızı takımına istiyor
GİRİŞ 19.01.2023 09:57 GÜNCELLEME 19.01.2023 10:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Brezilya 1. Futbol Ligi'nin güçlü takımlarından Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Flamengo, Fenerbahçe'den Diego Rossi'yi renklerine bağlamak istiyor.

Bu yaz Fenerbahçe'ye Rossi için 6 Milyon Euro'luk teklifte bulunan Sambacılar, teklifini 8 Milyon Euro'ya yükseltip bir kez daha sarı-lacivertlilerin kapısını çalmayı planlıyor.



FENERBAHÇE'YE O GETİRMİŞTİ

2021 yılında Fenerbahçe'de görev yaparken kendi ısrarları sonucu Fenerbahçe'ye transfer edilen Diego Rossi'ye şimdi de Flamengo için referans olan Vitor Pereira, oyuncunun alınması halinde şampiyonluk yolunda takımın epey güçleneceğini öngörüyor.



JESUS BIRAKMAK İSTEMİYOR

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un güvendiği isimlerden olan Rossi, Gaziantep FK maçında alınan galibiyetin ardından hocasının övgüsü ile karşılaşmıştı. Uruguaylı oyuncunun farklı oyun formasyonları için de önemli olduğunu düşünen deneyimli teknik adam, futbolcusunu kolay bırakmak istemiyor.

Rossi için sarı-lacivertli yönetimin de pazarlıklarda geri adım atması beklenmiyor. Güncel piyasa değeri 14 Milyon Euro olan Uruguaylı oyuncu için Fenerbahçe'nin görüşmelerde daha yüksek rakamlar talep edeceği öğrenildi.



MUKAVELESİ 2025'TE SONA ERİYOR

Diego Rossi, bu sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 17 maçta 3 gol ve 5 asistlik skor katkısı sağladı. UEFA Avrupa Ligi'nde ise 4 karşılaşmada 2 kez gol pası verdi. Uruguaylı yıldızın sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

KAYNAK: SABAH
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • FENERBAHÇE 1 yıl önce Şikayet Et
    Rossi gitme
    Cevapla
  • Fbli 1 yıl önce Şikayet Et
    sat sat abi çıkar elden
    Cevapla
  • Onur 1 yıl önce Şikayet Et
    Stoper ihtiyacımız var
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Naber
    Cevapla
  • çakalsınız? 1 yıl önce Şikayet Et
    10 milyona satarsak güzel olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle