Jorge Jesus'tan Altay Bayındır için veto!

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, İtalyan kulüplerinin radarında bulunan Altay Bayındır’ın satışını veto etti.

Jorge Jesus'tan Altay Bayındır için veto!
Jorge Jesus'tan Altay Bayındır için veto!
GİRİŞ 04.12.2022 09:28 GÜNCELLEME 04.12.2022 15:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ’de Altay Bayındır’a İtalyanlar’ın ilgisi artarak sürüyor. Halen Serie A’da uzak ara liderliğini sürdüren Napoli Kulübü’nden sonra Milli file bekçisine şimdi de Çizme’nin bir diğer köklü takımı İnter’den de teklif geldi.

İtalyanlar Fenerbahçe kaptanını yakından takip ederken, teknik direktör Jorge Jesus ise hedefe giden yolda olmazsa olmaz olarak nitelendirdiği Altay’ın bu aşamada transferine sıcak bakmıyor.

Altay Bayındır, 13 milyon Euro’luk değeriyle Fenerbahçe’nin en önemli isimlerinden.

Herkesin gözdesi...

Her vesile ile Altay’a olan hayranlığını dile getiren Portekizli teknik adam, “Hedeflerimiz büyük. Bu yolda hiçbir futbolcumuzu kaybetmek istemem.Hele bu futbolcu Altay’sa hiç izin vermem” diyerek, futbolcunun takım için önemini vurguluyor.

2019-2020 sezonunda Ankaragücü’nden transfer edilen yıldız futbolcu, SarıLacivertli formayı giydiği süre içinde tüm teknik adamların gözdesi oldu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Altay Bayındır’ı, yönetim devre arasında sözleşme uzatmak için masaya çağıracak. Milli kaleci ile en az 5 yıllık bir sözleşme yapılması bekleniyor. 

KAYNAK: FANATİK
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • objektif sporsever 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye liginin en vasat üç kalecisinden birisi altay.şişirilmiş balon:) ama artık kendi seyircisi bile yuhalıyor
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapma be cesus dede. 1 milyon verdin mi alt liglerde ne Altaylar var.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba yanlış mı okudum bu kaleciye kim talip olmuş hem de onüç milyon yuro peh . İtalyan klüpleri sırada aman satmayın belki otuz kırk miluon yuro eder . Yahu güldürmeyin beni .
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    10 milyon euro çok bile fazla buna .ertugrul cok süper kaleci.sat gitsin.
    Cevapla