Mert Hakan’dan Milli Takım isyanı! Hamit Altıntop’a gönderme

Fenerbahçe'de A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmayan Mert Hakan Yandaş bu karara tepki gösterdi.

Mert Hakan’dan Milli Takım isyanı! Hamit Altıntop’a gönderme
Mert Hakan’dan Milli Takım isyanı! Hamit Altıntop’a gönderme
GİRİŞ 25.05.2022 09:43 GÜNCELLEME 25.05.2022 21:27
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci'nin, A Milli Takım aday kadrosunda yer almaması hem yönetimin hem teknik heyetin tepkisini çekti. Son ayların en formda isimleri olmasına rağmen aday kadroda olmamaları iki oyuncunun da moralini bozdu.

Mert Hakan Yandaş'ın, tepkisini "Bireysel olarak son aylarda ligin en formda oyuncularından biriyim. Türk oyuncular arasında asist kralıyım (9). Yine de tercih edilmiyorum. Benim yerime zirve yarışında aylardır olmayan takımların oyuncuları tercih ediliyor" diye gösterdiği öğrenildi.

"GİYDİKLERİ FORMAYI ÇIKARSINLAR!"

Yıldız futbolcunun "Aday kadroya gidebilmem için daha ne yapmam lazım bilemiyorum... A Milli Takım'a seçilmem için Fenerbahçe'den ayrılmam mı gerekiyor? Seçilmeme kararına 'Fenerbahçeli olmam' dışında başka bir sebep bulamıyorum, varsa bunu bana biri açıklasın. Futbolu, futboldan gelmiş insanların yönetmesini istiyoruz. Ama onlar da geçmişte giydikleri formaları bir türlü çıkaramıyorlar" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Kaynak: Sabah

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 109
  • ayaga-kaldiralim 1 yıl önce Şikayet Et
    mert hakan fenerbahce degil gs formasi giymis olsaydi simdi banko milli takimdaydi
    Cevapla
  • fenerli- 1 yıl önce Şikayet Et
    hamid altintop adaletli degil fener düsmanligi var ts gsli oldugu icin kücükken fenere düsman yetismis belli oluyor
    Cevapla
  • Taraftaralli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum da herkez ahlak bekcisi olmuş asıl futbolcu tribüne oynar seyirciye oynar A milli takımına secim yapılırken de form durumuna göre alınır boş boş konuşmayın kimse kimsenin bir şeyi değil o takım bu takım diye ayrım yapılması yanlış avrupa da oynuyor diye her maça banko çıkıyorlar mı sanki
    Cevapla
  • yılmaz k. 1 yıl önce Şikayet Et
    önce milli takımı haketmelisin ahlaklı olucaksın.sivastaki efendiliğine geliceksin
    Cevapla
  • Adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    İrfan kahveciyi niye cagirmadilar
    Cevapla
  • Emir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çirkeflik şu bu birçok kişi kendilerinin ne kadar boş olduğunu boş yorumlarınız ile göstermişsiniz bot hesaplar gidin kendi takım uygulamanızda boş yapın. Adam miss gibi oyununu oynadı, saha içinde gerilmesi normal size yapılsa, dünyada en büyük kötülük size yapılmış gibi tavır alırsınız. Alınanlar mhy den iyi olsa tamam deriz ama her yönden daha kötüler hem çirkef hem kötü oyun hem de düşen performans. Kuntz izleyip alsın beğendini diğerleri sadece fikir versin, çok istiyorlarsa kendileri TD olsun da görelim iyiler mi kötüler mi. Mhy çok iyi olması kötü olması değil konu sizin hatalı bakış açılarınız ve karşı da söylediğiniz, meşrulaştırmaya çalıştığınız içinizdeki çirkef bakış açılarınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle