Kerem derbide oynayacak mı? Torrent açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, ​"Mohamed ve Feghouli'nin derbide oynama ihtimalleri yok. Kerem'in durumu belli değil" dedi.

Kerem derbide oynayacak mı? Torrent açıkladı
Kerem derbide oynayacak mı? Torrent açıkladı
GİRİŞ 02.04.2022 23:27 GÜNCELLEME 03.04.2022 00:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 2-0 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Domenec Torrent'in açıklamaları şu şekilde:

"Başkanımızdan memnunuz"

"Oyuncuların davranışlarıyla ilgili çok memnunuz. Milli maçlardan sonraki maçlar en zor maçlardır. Öncelikle farklı bir antrenman yapıyorlar ve mental olarak milli takımda hissediyorlar. O yüzden milli takımdan sonra bu maça odaklanmanın ne kadar önemli olduğunu oyunculara anlattık. Kerem sakatlandı, Feghouli ve Mostafa yine sakat olarak geldiler. Taylan ile Cicaldau da daha fazla oynayamayacaklarını söyleyip değişiklik istediler. Hem taraftarımız hem takımımız hem de başkanımızdan memnunuz bugünkü galibiyetten ötürü."

"Mohamed ve Feghouli'nin oynama ihtimalleri yok"

"Mohamed ve Feghouli'nin derbide oynama ihtimalleri yok."

Kerem  Aktürkoğlu açıklaması

Kerem Aktürkoğlu ve Taylan Antalyalı'nın durumu hakkında Domenec Torrent: "Tetkikler yarın yapılacak. Zamanımız var. Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlıklarımızı yapacağız, kimin oynayacağını bilmiyoruz ama kim sahada olursa olsun, mücadele edeceğimize inanıyoruz."

"Yarın testlerimizi yapacağız. Ondan sonra her gün gözden geçireceğiz. Bir sonraki maçta oynayabilecek mi oynayamayacak mı o şekilde karar vereceğiz. Sakatlıksa ne kadar sürede iyileşebilir, sakatlık değilse de rahatsız gibi bir şeyse nasıl yardımcı olabiliriz ona bakacağız. Yarın daha fazla bilgimiz olacak. Tıbbi testten geçmesi gerekiyor"


Fenerbahçe derbisi yorumu

"Hangi oyuncularımız oynayacak onu net bir şekilde bilmiyoruz. Bütün Türkiye ve Galatasaray için ne kadar önemli bir maç olduğunu biliyoruz. Önceki çalıştırdığım birçok ülkede büyük derbilerde bulundum. Burada iki taraftarları için çok önemli bir maç. Şu an için 11’imiz kim olur bilmiyorum. Biliyorum ki kim oynarsa oynasın iyi bir şekilde mücadele edeceğiz. İlk önce Karagümrük maçına odaklandık. Fenerbahçe’yi de iyi bir şekilde analiz edeceğiz. Nasıl kazanmamız gerektiğini öğreneceğiz. Hiçbir maça berabere kalmak için çıkmıyoruz. Kazanmak için çıkıyoruz. Bir sınavdan 9 alabilirsiniz, rakip 9.5 alırsa kazmış olabilir. Çok iyi bir şekilde mücadele edeceğimizi biliyorum. Oyuncuların benden bile daha iyi biliyor. Fenerbahçe Stadı’nda ellerinden gelen ne varsa hepsini vereceklerini biliyorum."

YORUMLAR 3
  • Bahoç 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam topçu olmadan sahtekarlıkları öğrenmeye başladılar sonu hüsran olur
    Cevapla
  • Xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Gsaray bu adama zaman vermeli...bu adam iyi adam..
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    İtalya ve Portekiz maçında gördük, vasat ligin yaldızı orta seviye takım maçlarında ortada yok, bizim futbol anlayışımız bu işte, menajerler bu iki maçı izledi ise top toplayıcı olarak alırlar...
    Cevapla