Fenerbahçe, Adnan Januzaj'ın menajeriyle görüştü!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme Adnan Januzaj ismi geldi. Sarı lacivertliler, Real Sociedad forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek Adnan Januzaj'ın menajeri Sina Ranjbar ile temasa geçti.

Fenerbahçe, Adnan Januzaj'ın menajeriyle görüştü!
Fenerbahçe, Adnan Januzaj'ın menajeriyle görüştü!
GİRİŞ 12.02.2022 10:19 GÜNCELLEME 12.02.2022 22:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bu sezon şampiyonluk yarışına havlu atan Fenerbahçe yeni sezonun planlamasına başladı. Başta Löw ve Jesus olmak üzere birçok teknik adamla görüşmelerde bulunan Sarı-Lacivertliler transfer konusunda da sessiz ve derinden adımlar atıyor.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcularla ilgili çalışmalar yürüten yönetimin ilk hamleyi yaptığı öğrenildi.

RESMİ GÖRÜŞME YAPILACAK

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe, Sociedad formasını giyen Adnan Januzaj'a resmen talip oldu.

Sezon sonunda İspanyol kulübü ile sözleşmesi bitecek olan Türk asıllı Belçikalı yıldızın menajeri Sina Ranjbar ile temasa geçen sarı-lacivertlilerin kısa süre içinde bir görüşme yapması bekleniyor.

Takvim'in haberine göre, Januzaj'la çok sayıda takımın ilgilendiği ve menajer Ranjbar'ın tüm teklifleri değerlendirdikten sonra kesin kararın verileceği belirtiliyor.

BELÇİKA'YI TERCİH ETMİŞTİ

Daha önce Manchester United ve Dortmund formalarını da giyen 27 yaşındaki futbolcu, hücumun her iki kanadında ve 10 numara pozisyonunda görev yapıyor.

Türk bir baba ve Kosovalı bir annenin çocuğu olan Adnan Januzaj'ın geçtiğimiz yıllarda ismi Türk Milli Takımı ile de anılmıştı. Ancak yıldız futbolcu tercihini Belçika'dan yana kullanmıştı.

YORUMLAR 4
  • 61 trbz 2 yıl önce Şikayet Et
    hikmet karaman sana yakışıyormu ismail hocaya meslektaşına böyle saldiriyorsun yaşına başına bak ayıp peki senin ne başarın var orta halli takımların efendisi olduğunu unutma yendin gittin sus yemin ederim seni severim ancak yaşın kalibina yakismiyor
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan az yalaka değilsiniz haaa
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper ligin devimi
    Cevapla
  • Ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    Devi değil doğru babası
    Cevapla