Ferdi Kadıoğlu için Brighton iddiası!

İngiltere ve Hollanda basını, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig ekibi Brighton'la anlaştığını iddia etti.

Ferdi Kadıoğlu için Brighton iddiası!
Ferdi Kadıoğlu için Brighton iddiası!
GİRİŞ 11.02.2022 14:23 GÜNCELLEME 11.02.2022 14:23
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla taraftarın ve teknik heyetin beğenisini kazanan genç oyuncu Ferdi Kadıoğlu, henüz yeni anlaşma imzalayamadı. 22 yaşındaki sağ kanat, Fenerbahçe ile yapılan yeni sözleşme görüşmelerinde resmi anlaşmayı henüz tamamlamadı.

Bu sezon oldukça kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe, zirve yarışından uzak kalsa da Ferdi Kadıoğlu, performansıyla beğeni topladı. Takımın değişilmez ismi olan genç oyuncu, kenar bölgelerin hemen hemen hepsinde forma giydi.

Ferdi Kadıoğlu bu sezon toplamda 27 karşılaşmada sarı-lacivertli formayı sırtına geçirdi. Türk oyuncu rakip fileleri 2 kez havalandırdı, takım arkadaşlarına ise 2 kez asist yaptı. Güncel piyasa değerinin 8 milyon avro olduğu Ferdi Kadıoğlu'ndan sarı-lacivertli yönetimin yüksek bonservis beklentisi de bulunuyordu.

Ancak yeni sözleşme görüşmelerinde henüz anlaşma sağlanamayan yıldız adayının Premier Lig ekibiyle anlaştığı söylendi.

BRIGHTON İLE ANLAŞTI İDDİASI

22 yaşındaki oyuncunun İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a sezon sonunda transfer olacağı iddia edildi.

İngiliz ve Hollanda basınında çıkan haberlere göre; Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda bedelsiz olarak Fenerbahçe'den ayrılacak. Tecrübeli futbolcu, Brighton ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

TÜRK MİLLİ TAKIMI'NI SEÇTİ

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu tercihini A Milli Takım'dan yana kullandı.

TFF A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, geçtiğimiz ay Fenerbahçeli genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun milli takım tercihini duyurmuştu. Altıntop, "Ferdi Kadıoğlu bizi aradı ve milli takım tercihinin Türkiye’den yana olduğunu ve Türkiye’yi seçtiğini söyledi. Mutlu olduk.” ifadelerini kullandı.

Ferdi Kadıoğlu'nun Türkiye'nin yanı sıra Hollanda ve Kanada'yı tercih etme hakkı da bulunuyordu. Daha önce Hollanda alt yaş gruplarında forma giyen Ferdi Kadıoğlu, son olarak Hollanda U21 formasıyla 18 maçta 1 gole imza atmıştı.

Ferdi, Türkiye'de kalması durumunda yabancı kontenjanının düşeceği Süper Lig'de Türk oyuncu kontenjanında forma giymeye devam edecek.

YORUMLAR 17
  • Metin Ok 2 yıl önce Şikayet Et
    Yöetim beceriksiz mi bozuk niyetli mi karar veremiyorum. 34 yaşındaki kadro dışı bıraktığı Dirar'la sözleşme uzattılar geleceği parlak kendini her alanda geliştiren genç futbolcu ile sözleşmeyi zamanında uzatmadılar. Bu yönetim Fenerbahçe'yi batıracak.
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk bunalıma girdi hangi mevkide oynadığı belli değil. Kaç kurtul. Hollanda milli olamayınca çakal hiç yoktan diye milli takımı seçti. Yaramaz.
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki messi nereye giderse gitsin hemen havalara giriyolar bu yaşta
    Cevapla
  • erdal 2 yıl önce Şikayet Et
    sana yazık edecekler kaç kurtul
    Cevapla
  • gonzi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak ben de uzatmasını istemiyorum çünkü genç futbolcu Fenerbahçe'de kaybolup gidebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle