Saint-Etienne, Marcel Tisserand istiyor

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Saint-Etienne'in Fenerbahçe'de forma giyen tecrübeli savunma oyuncusu Marcel Tisserand ile ilgilendiği iddia edildi.

Saint-Etienne, Marcel Tisserand istiyor
Saint-Etienne, Marcel Tisserand istiyor
GİRİŞ 23.01.2022 10:01 GÜNCELLEME 23.01.2022 10:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin savunma oyuncularına talipler çıkmaya devam ediyor. Attila Szalai ve Kim Min-Jae'nin isimleri, transferde Avrupa devleri ile anılırken, Sarı-Lacivertli ekibin bir diğer stoperi Marcel Tisserand'a Fransa'dan talip çıktı. Ligue 1 ekiplerinden Saint-Etienne'in tecrübeli savunma oyuncusu Marcel Tisserand ile ilgilendiği iddia edildi.

Nicolo Schira'nın haberine göre Saint-Etienne, Fenerbahçe'den Marcel Tisserand ile ilgileniyor. Futbolcunun transferi için görüşmelerin devam ettiği belirtilirken, Tisserand'ın Saint-Etienne ile şartlarda anlaşmaya vardığı aktarılanlar arasında yer aldı.

2020 yılında Bundesliga ekibi Wolfsburg'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Tisserand, Sarı-Lacivertli kulüpte 44 maçta forma giyerken, 29 yaşındaki stoperin 2023 yılına kadar da sözleşmesi bulunuyor.

Ligue 1'de zor günler geçiren Saint-Etienne ise 12 puanla son sırada yer alıyor.

YORUMLAR 7
  • Cemşit 2 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle iyi bir kaleci lazım. Berke nın gözünü bir doktora gösterin. neydi dün yediği gol. manyakça goller yiyor. Galibiyetler gidiyor. kaç maç oldu bu.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Piyango gibi talip hemen verin hemen
    Cevapla
  • Aziz yıldıvım 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu cacık takımdan hergun bir futbolcuyu Avrupa'dan istiyorlar haberi çıkıyor sanırım gaz verme çabaları bunlar ama nafile
    Cevapla
  • Muslim Brothers 2 yıl önce Şikayet Et
    Satın gitsin
    Cevapla
  • kazım yünden 2 yıl önce Şikayet Et
    hemen yollayin hemen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle