İsmail Kartal: Sadece biraz sabretsinler!

Fenerbahçe'de sezon sonuna kadar göreve gelen İsmail Kartal, Antalyaspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuştu.

İsmail Kartal: Sadece biraz sabretsinler!
İsmail Kartal: Sadece biraz sabretsinler!
GİRİŞ 15.01.2022 18:55 GÜNCELLEME 15.01.2022 18:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, "Göreve gelmemden dolayı herkesin mutlu olduğunu gördüm. Camiam her şeyin iyi olacağını düşünüyor. Fenerbahçe'de ikinci kez göreve gelmek herkese nasip olmuyor." dedi.

"Sadece biraz sabretsinler"

"Fenerbahçe'de hedefler bitmez. Taraftarın ne istediğini biliyorum." diyen İsmail Kartal, "Savaşan bir takım olacak. Ben hiç bir zaman bahanelere sığınmadım. Fenerbahçe'ye taraftarın beklediği pozitif futbolu oynatacağım. Sadece biraz sabretsinler. Üç kulvarda kupalara talibiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İki idmana çıktım ama oyuncularımda pozitif elektrik aldım." ifadelerini kullandı.

"Eksikler hemen hemen her takımda var"

İsmail Kartal, "Eksikler hemen hemen her takımda var. Bugün itibarıyla bizde biraz fazla var. Biz Fenerbahçe'yiz. Her zaman, her yerde, her maçı kazanmak için sahaya çıkarız." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR 2
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    transfer dönemi bitti bitecek sabırdan bahsediyor elindekilerle antalyaya karşı tek şutun yok hakem kıyagı penaltı ile 5 dakikalık galibiyet durumu yan pas geri pas topu kaptır koş peşinden kazara vasat bir ortada hakem penaltı verdi yoksa oda yok. bıktık bunlardan ömrün 6 ay bile olmaz aksi halde ve ayrıca bizlerinde taraftarlıgı kalmaz sayenizde
    Cevapla
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncularından pozitif elektrik almış!!!Onlar Fenerbahçe imiş,her zaman her yerde,her maçı kazanmak için sahaya çıkarmış!!!Ali Koç'un masal dünyasının yeni yemleyicisi böyle diyor.
    Cevapla