Fenerbahçe'de kaptan dümene geçiyor

Frankfurt maçında dinlendirilen Mesut Özil, bu hafta içini Gaziantep mücadelesine hazırlanarak geçirdi. Kanarya'nın kaptanı, İrfan Can'ınyokluğunda takımın saha içindeki lideri olarak, galibiyette başrolü oynamak istiyor.

Fenerbahçe'de kaptan dümene geçiyor
Fenerbahçe'de kaptan dümene geçiyor
GİRİŞ 12.12.2021 09:43 GÜNCELLEME 12.12.2021 09:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Avrupa Ligi'ndeki Frankfurt karşılaşmasında Gaziantepspor deplasmanı düşünülerek dinlendirilen Mesut Özil, son dönemde ağırlığını hissettirmeye başladı. Galatasaray derbisindeki harika futbolu ve attığı gol sonrasında biraz düşüşe geçen Mesut, Çaykur Rizespor 'a karşı alınan galibiyette ilerlemiş yaşına rağmen sahada basmadık yer bırakmamıştı. Oynadığı futbolla büyük alkış alan dünyaca ünlü futbolcu, Frankfurt mücadelesinde süre almadı ve bu hafta içini Antep maçına hazırlanarak geçirdi.

Oldukça motive gözüküyor

Teknik direktör Vitor Pereira'nın, cezalı İrfan Can Kahveci'nin yokluğunda oyun kurucu görevini tamamen emanet edeceği Sarı-Lacivertliler'in kaptanı, iyi bir performans göstermek ve takımının galibiyetinde pay sahibi olmak istiyor. Oldukça motive gözüken 33 yaşındaki yıldız, kendisine büyük destek veren taraftarları mutlu etmeyi amaçlıyor.

YORUMLAR 2
  • Yabancı Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Tff de Intifada bekliyoruz hala başta nihat Özdemir irfan cana verilen veya verilmeyen cezadan dolayı uefa hem tff yi hemde feneri avrupadan men etmeli ben olsam öyle yaparım fenerin avrupada işi yok
    Cevapla
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    zaten dümende
    Cevapla