Olympiakos'un sahibi Marinakis: Kendi şehrimizde kazandık

Olympiakos'un sahibi Vangelis Marinakis, Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yi 3-0 yendikleri maçın ardından skandal bir açıklamada bulundu.

Olympiakos'un sahibi Marinakis: Kendi şehrimizde kazandık
Olympiakos'un sahibi Marinakis: Kendi şehrimizde kazandık
GİRİŞ 30.09.2021 23:10 GÜNCELLEME 30.09.2021 23:46
Bu Habere 404 Yorum Yapılmış

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, sahasında Olympiakos'a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Yunan ekibinin sahibi Vangelis Marinakis skandal ifadeler kullandı.

Vangelis Marinakis'in açıklamaları şöyle:

"BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLI BİR ZAFERDİ"

"İstanbul'da, kendi şehrimizde böyle bir galibiyet elde etmek çok önemliydi. Bizim için çok anlamlı bir zaferdi. Bu zafer bana 2012'de İstanbul'da EuroLeague şampiyonu olduğumuz geceyi hatırlattı. Çocuklara da soyunma odasında söyledim. Bu akşam burada kazanırsanız efsane olursunuz.

"TÜM YUNAN HALKINA ADIYORUM"

"Durmak yok. Zor zamanlarda hayaller kurarsın. Bu sonucu, bizi eleştiren basın görsün. İyi oyuncularım, iyi antrenörlerim ve herkesin yanında olan, sorun çözen yönetimimim var. Olympiakos'u Avrupa'da mümkün olduğunca yukarı çıkarmaya ve büyük hayaller kurmaya devam edeceğiz. Bu zaferi şehrimizdeki tüm Yunan halkına adıyorum."

YORUMLAR 404
  • katibb 2 yıl önce Şikayet Et
    fenerin rövanşı alması farz oldu
    Cevapla
  • Salim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde yüz hak veriyorum. Ekrem gibi bir Yunanı seçen İstanbullu bunu hak etmiştir. Yakında Cumhurbaşkanı seçerek Türkiyeyi de Yunanistana bağlar o zaman görürsünüz bağımsızlığı . Bunun ecdadı da böyle yapmadı mı Lozanda ,milyonlarca kilometre kareyi gavurlara bağışlamadı mı. Hatta 12 adayı da Lord Gürzona doğum günü hediyesi olarak verdiler bu alçaklar. Daha durun bu iyi günleriniz Karayılanı da İç İşleri bakanı yapacaklar bu yunanoğulları.
    Cevapla
  • zazaki 2 yıl önce Şikayet Et
    ALİ KOÇ bu takımın başında oldugu müddetçe daha neler görecegşz hoş FB de artık hiç bir şey kalmadı bi adı kaldı adam geldiginden beri her yerde rezil kepaze olduk...koskoca FB tarihini resmen gömdü...
    Cevapla
  • En son osmanlıyım 2 yıl önce Şikayet Et
    Eeee adam haklı patates soğan dedik eyt dedik nankörlük edip oyları ekremos imamosa veren nankörlör görüyor duyuyormu bunları ekremos iamos yunanistandAn çıkmıyor ne yazikki sizden de hiç ses çıkmıyor yazıklar olsun
    Cevapla
  • Ozcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden gelip almiyorsunus son zamanlarda cok kasindiniz adalari hatta yunanistani basiniza yikalim biraz daha sabirli olalim su kendi ucagimizi yapalim o zamanda bizden uzak durursunuz aman bir kusur islemeyelim ne olur ne olmaz diyeceginiz gunleri gorur gibiyim en fazla 3 yil cildiracaginiz gunler yakin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle