Fenerbahçe'de 10 futbolcu topun ağzında!

F.Bahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde tüm takımla toplantı yaptı ve kadro fazlalığı sebebiyle birçok ismin daha gönderileceğini söyledi.

Fenerbahçe'de 10 futbolcu topun ağzında!
Fenerbahçe'de 10 futbolcu topun ağzında!
GİRİŞ 09.08.2021 09:44 GÜNCELLEME 09.08.2021 09:58
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Pereira'nın kadro dışı bıraktığı bazı isimlere yenileri eklenecek ve yaprak dökümü devam edecek. Pereira'nın Ademi, Thiam, Sadık, Caner ve Sinan Gümüş'ün takımdan gönderilmesini istemesinin ardından Başkan Ali Koç da bazı isimlerle yolların ayrılacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde tüm takımla bir araya gelen ve toplantı yapan Başkan Koç, "Kadro çok şişkin, 10 kişiyi göndermek zorundayız. Mecburum. Bu durum kimsenin moralini bozmasın" dedi. Başkan Koç'un açıklamasının ardından gözler gönderilecek diğer isimlere çevirildi.

Zajc kafa karıştırdı

Bunlardan biri Beşiktaş 'a önerilen Caulker... Ancak Pereira'nın sistemine uymayan bazı sürpriz isimlerin de olabileceği belirtildi. Hazırlık maçlarında fazla şans bulamayan Sosa'nın yanı sıra Lemos, Dirar, Samuel ve Ferdi Kadıoğlu'nun da gönderilecekler arasında yer alabileceği belirtildi. Zajc ise gösterdiği performansın ardından Pereira'nın aklında soru işareti bıraktı. (Fanatik)

YORUMLAR 12
  • abdulcebrail 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadroyla emre bölezoğlu fb yi şampiyon yapar.l keşke devam edilseydi kısa süre hocalık yapmasına rağmen sadece bir maçta şampiyonluğu kaçırdı. lemos,zanka,ademi, gustavo, dirar gönderilmeli yerli oyuncular kalmalı.kupa maçlarında vb. turnuvalarda oynatılır çünkü sakatlık, ceza vb. olumsuz durumlar için.
    Cevapla
  • Denizli 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre Belözoğlu'na transfer yetkisi verirsen olacağı bu. Bir sürü çöp toplamış, pereria da bunları temizliyor.
    Cevapla
  • Gs'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Ferdi'yi Gs alsın
    Cevapla
  • Saim 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim yerli oyuncu sevmiyor yabancı hayranı
    Cevapla
  • deli dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    keşke
    Cevapla
  • canı66 2 yıl önce Şikayet Et
    Ğeçen sene ğelenler, BU sene ğidiyor, BU sene ğelenlerde ğelecek sene ğidecek
    Cevapla
  • Yabancı Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ferdi kimdiki buzamana kadar kalabildi bu Adam işinden anlıyor beş para etmez futbolcuları alırsan çünkü ferdi gibileri gelir alırsın aldın ne oldu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle