Fenerbahçe'den Boateng hamlesi! Menajeri ile görüşmeler başladı

Fenerbahçe, Bayern Münih ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek 32 yaşındaki Alman stoper Jerome Boateng'in transferini bitirmek istiyor.

Fenerbahçe'den Boateng hamlesi! Menajeri ile görüşmeler başladı
Fenerbahçe'den Boateng hamlesi! Menajeri ile görüşmeler başladı
GİRİŞ 15.04.2021 12:14 GÜNCELLEME 15.04.2021 12:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bu sezon savunmada büyük sıkıntılar çeken ve transfer ettiği Lemos ve Tisserand'dan gerekli verimi bir türlü alamayan Sarı-Lacivertliler'in hedefinde Bayern Münih'in 32 yaşındaki Alman stoperi Jerome Boateng var…

YÖNETİM ŞARTLARINI ÖĞRENDİ

Sarı-Lacivertliler sözleşmesi sezon sonu bitecek yıldız oyuncunun menajeri ile ilk teması gerçekleştirdi ve şartlarını öğrendi. Boateng'e İspanya ve İngiltere'den de talipler var.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

2011 yılından beri Alman ekibinde forma giyen başarılı stoperin güncel piyasa değeri 10 milyon Euro... Jerome Boateng bu sezon 33 maçta oynadı. 2 gol atarken 1 asist üretti.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 5
  • Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç istifa ! ARTİK ALİ KOC YONETİMİ FİİLEN BİTMİSTİR BASARİSİZDİR VE BU SAATTEN SONRA KONGREYE KADAR FENERBAHCEYİ ZARARA UGRATACAK HİCBİR TRANSFER YAPMAMALİDİR ! ALİ KOC 60 futbolcu 3 teknik direktor ve kulübe yılların emeğini vermiş insanları değiştirerek batık olan FB yi yerin dibine sokmuş vizyonsuz vitrinsiz başarısız bir başka dir ve gitmelidir daha neyin transferini yapacakki zaten batırdı FB yi hala transfer yapacakmış 3 sene önce alt yapıyı a takım yapsaydı şimdi şampiyonluğa oynuyordu
    Cevapla
  • Ahmet bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpler batıyor siz hala ne derdindesiniz
    Cevapla
  • Alp Arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    BJK dan başka oynamaaaz.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bjk mi ahahahaa
    Cevapla
  • omer gumus 3 yıl önce Şikayet Et
    3 mac verin...
    Cevapla