Mesut Özil'in dönüş tarihi belli oldu!

Ayak bileğinden ciddi bir sakatlık yaşayan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in, 8 Nisan'da oynanacak Malatya maçıyla sahalara dönmesi bekleniyor.

Mesut Özil'in dönüş tarihi belli oldu!
Mesut Özil'in dönüş tarihi belli oldu!
GİRİŞ 01.04.2021 18:47 GÜNCELLEME 01.04.2021 18:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sahasında Antalyaspor'la karşılaştığı ve 1-1 sona eren karşılaşmada ayak bileğinden ciddi bir sakatlık yaşayan yıldız futbolcu Mesut Özil sahalara dönmeye hazırlanıyor. Tedavisi yoğun bir şekilde devam eden 32 yaşındaki futbolcunun 8 Nisan'da oynanacak Malatya maçıyla sahalara dönmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de ciddi bir sakatlık yaşayan ve sezonu kapatacağı söylenen yıldız futbolcu Mesut Özil'in kısa süre içinde sahalara dönmesi bekleniyor.

MALATYA MAÇINA YETİŞECEK

Salonda çalışmalara başlayan Mesut için 6 haftalık bir sakatlık süreci öngörülürken, Mesut da bir süre koltuk değneği kullandı. Sağlık ekibinin sıkı şekilde gözetimde tuttuğu Mesut, 8 Nisan'daki Malatyaspor maçına yetişecek ve şans verilmesi halinde formayı giyecek Ancak Emre Belözoğlu, oyuncusunu riske etmek istemeyebilir. Milli aradan sonraki ikinci maç olan Malatyaspor maçında kadroda olması beklenen Mesut, süre almayabilir.

YORUMLAR 5
  • Fenerfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugün barcayi yenecek miyiz? (Basketbolda)
    Cevapla
  • Prolar in efendisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet alırız barça kimmis
    Cevapla
  • Kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam az bi şampiyonluk şansı vardı, o da kalmadı artık.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Dönsün nasılsa rakibe bir zararı yok.
    Cevapla
  • Fenerfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten o yüzden habere girdin
    Cevapla