Ömer Faruk Beyaz'dan Stuttgart'a 4 yıllık imza!

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde kadro dışı kalan Ömer Faruk Beyaz, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

Ömer Faruk Beyaz'dan Stuttgart'a 4 yıllık imza!
Ömer Faruk Beyaz'dan Stuttgart'a 4 yıllık imza!
GİRİŞ 29.01.2021 14:59 GÜNCELLEME 29.01.2021 15:29
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Ömer Faruk Beyaz, olaylı geçen son dönemin ardından sarı lacivertli takımdan ayrıldı ve Bundesliga ekibi Stuttgart ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

BILD'e konuşan Ömer Faruk Beyaz'ın menajeri Mehmet Eser, Alman temsilcisi ile 4 yıllık anlaşmaya vardıklarını ve bu süreçte Schalke, Borussia Dortmund, Hoffenheim, Barcelona ve Manchester United gibi birçok önemli takımı reddettiklerini açıkladı.

FENERBAHÇE BİZE GÜVEN VERMEDİ

Mehmet Eser, "Ömer Faruk Beyaz için en iyi adres Bundesliga'ydı. Sven Mislintat'ın varlığı Stuttgart'ı seçmemizde önemli rol oynadı. Ousmane Dembele, Jadon Sancho gibi isimleri keşfedip buraya getirmişti. Ömer Faruk Beyaz'ın da bu isimlerle benzer bir yol izlemesini umuyoruz." dedi.

Stuttgart'ın Ömer Faruk Beyaz için sunduğu projeye de ayrı bir parantez açan Eser, "Kulüplerin geleceğe yönelik planlarını ve Ömer durumundaki genç oyuncuların takımdaki durumunu bilmek benim için kritikti. Bu tercihimin altında kesinlikle para yatmıyor. Fenerbahçe'de bir umut görmedik. Ömer'in süre alması için yeterli fırsatlar vardı ama teknik direktör hep diğer oyunculara güvendi. Önerilen 5 yıllık sözleşme dahil, bize sunulan projeler güvenilir görünmüyordu." ifadelerini kullandı.

KADRO DIŞI KALDI

Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatmayan Ömer Faruk Beyaz'ın sportif direktör Emre Belözoğlu'nun talimatıyla kadro dışı bırakıldığı ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 39
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    menajeri Mehmet Eser''Schalke, Borussia Dortmund, Hoffenheim, Barcelona ve Manchester United gibi birçok önemli takımı reddettik'' demiş. İsteyen takımlara bakar mısın mübarek Ronaldo, Mesi yi bile geçmiş. Faruk neymiş be, GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDEKİNDEN HABERİMİZ yokmuş keh,keh keh
    Cevapla
  • HEMDEM 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu adamı tutmayanlar İrfan Canı De niz Türüç dahil neredeyse 20 milyon Avroya alacaz diye yardırıyor. Ömer Faruk iyi yetişirse 10 tane İrfan Can eder. Bırakın İrfan Canı gitsin istediği GS ye siz Ömer Faruku ikna edip caydırmak için bastırın.
    Cevapla
  • murat türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Oda Tuncay Şanlı gibi gider sonra özür diker gelir siz kendi takımınıza bakin kurnazlık sizi menajeri yedi parayı olan Ömere olur
    Cevapla
  • Oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Batışını görmek istiyorum. Ve o menajer bozuntusununda adının futboldan silinmesini. İnşallah kaybolup gidersin.
    Cevapla
  • Bekle gör 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekler acıdır ama yürekli biri çıkar bam bam bam yüzüne vurur.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Defol git..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle