Mesut Özil transferi dünya basınında!

Fenerbahçelilerin merakla beklediği Mesut Özil transferinde sona gelindi. Ailesi ile birlikte Türkiye’ye kesin dönüş hazırlıklarına başlayan Özil transferi dünya basınında da geniş yankı buldu.

Mesut Özil transferi dünya basınında!
Mesut Özil transferi dünya basınında!
GİRİŞ 08.01.2021 11:12 GÜNCELLEME 08.01.2021 11:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Mesut Özil ile 3.5 yıllık anlaşmaya varması dünya basınında da manşetlere taşındı. Alman medyası transfere geniş yer ayırırken Bild haberi, "Türk Özil, Fenerbahçe'ye taşındı" başlığıyla verdi.

 

 

Südwest Presse ise "Mesut Özil, Fenerbahçe için İstanbul'a gitti" yorumunu yaptı. İngiliz basını da Mesut Özil'e geniş yer ayırdı. The Sun gazetesi, "Türkiye'deki haberlere göre, Arsenal'den dışlanan Mesut Özil Fenerbahçe ile üç buçuk yıllık anlaşma sağladı" diye yazdı.

Mirror Gazetesi, Mesut'un Arsenal'de yaşadığı kabusa son vererek Fenerbahçe ile anlaştığını belirtti. Gazete ayrıca transferde Fenerbahçe'nin tek olmadığını ve ABD Ligi takımlarından DC United'ın da yıldız futbolcuyu istediğini yazdı. Hollanda'da çıkan De Telegraaf ise Mesut Özil'in Fenerbahçe ile anlaşarak 7.5 yıllık Arsenal macerasını sonlandırdığını vurguladı.

 

 

MESUT ÖZİL İMZA İÇİN GÜN SAYIYOR

Ailesi ile birlikte Türkiye'ye kesin dönüş hazırlıklarına başlayan Mesut Özil, İngiliz kulübü ile bağlarını koparır koparmaz İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Mesut'un sarı-lacivertlilerde giyeceği forma numarası da 19 olacak.

 

YORUMLAR 7
  • Cenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadaki futbol kalitesi ülkemizde olmadıgı için gitmesi bence dogru olmaz. Kendisi Bir sene durursa cok bile durdu derim.
    Cevapla
  • TamBirOsmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    «Türk Özil» almanya için gol atarken alma dı. Hatayı Özil geçmişte yaptı. Nuri Şahin gibi türkiye için oynasaydı helal derdim!!
    Cevapla
  • Dermanbey Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Henuz Resmi aciklama yok menejeri yalanladi Transferi
    Cevapla
  • Ali veli 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper Lig için hayırlı olsun artık kaliteli futbol ve futbolcular izlemek istiyoruz herksin lige gelen kaliteli ayaklara sahip çıkması lazım bunlar futbolu guzellestiren insanlar
    Cevapla
  • adsız sofi 3 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede yapamaz bu.bir sene sonra gider söyleyim.
    Cevapla
  • Alpaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    O senin düşüncen değil İsteğin,,anca havanı alırsın,,çokta başarılı olacak inşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle