Yabancı kuralı sayısı ne kadar olacak? TFF toplantısı saat kaçta?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yabancı kuralı için toplanacak. Trabzonspor ve Beşiktaş yabancı sayısının değişmesi için TFF'ye başvuru yapmıştı. Peki, Yabancı kuralı sayısı ne kadar olacak? TFF toplantısı saat kaçta?

Yabancı kuralı sayısı ne kadar olacak? TFF toplantısı saat kaçta?
Yabancı kuralı sayısı ne kadar olacak? TFF toplantısı saat kaçta?
GİRİŞ 11.09.2024 09:43 GÜNCELLEME 11.09.2024 09:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig devlerinden Trabzonspor ve Beşiktaş, yabancı sayısının değişmesi adına Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmuştu. TFF Yönetim Kurulu'nun yapacağı toplantıda konu karara bağlanacak. Peki, Yabancı kuralı sayısı ne kadar olacak? TFF toplantısı saat kaçta?

YABANCI KURALI SAYISI NE KADAR OLACAK?

En son yapılan Kulüpler Birliği toplantısıyla birlikte yabancı sayısının artması düşünülüyordu. Bazı kulüpler ise, "Biz kurala göre hazırlık yaptık. Sıkıntımız yok" derken Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray ise yabancı sayısının 1 artmasını istemişti.

Toplantının ardından Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Federasyonumuz 12'yi 14 yaptı. Bazı kulüplerin hâlâ fazla yabancıları var. Futbolcuların bonservissiz kalması zarar oluyor. Bunu federasyonla istişare edeceğiz. Sorun olmayan kulüplerin sorun olanlara destek olması gerektiğini ifade ettik." açıklamasında bulunmuştu.

Yabancı kuralı sayısı bugün yapılacak toplantıyla belli olacak.

TFF TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştireceği toplantı ile konuyu karara bağlayacak. Toplantının saat kaçta başlayacağı bilinmiyor.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Alp_er 6 gün önce Şikayet Et
    Seyirleride yabancı yapalım..
    Cevapla