Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut 2-1 kazandıkları Alanyaspor mücadelesini değerlendirdi.

Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması!
Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması!
GİRİŞ 07.01.2021 21:46 GÜNCELLEME 07.01.2021 22:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Alanyaspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Erol Bulut'un maç sonu yayıncı kuruluşa değerlendirmeleri şu şekilde:

"Son 3 maçta 9 puan aldığımız için mutluyuz. Aslında Antep maçının ikinci ayrısında bu iyi gidişatı belli etmiştik ve öyle de oldu. Alanyaspor çok iyi bir takım. İyi futbol oynuyorlar. Birbirlerine alışmışlar. Biz de doğru yolda ilerliyoruz. Bugünkü oyunu seyredenler 'Rakibe topu vermişier' diyecekler ama bizim de amacımız oydu. Biz sadece 2 gün dinlenebildik ama rakip bizde 2 gün daha fazla dinlendi. İlk yarıyı önde kapatmak istiyorduk, başardık da... Üzüldüğüm konu son vuruş ve son paslarda çok pozisyom harcıyoruz. Bunları yapmamalıyız."

 

 

"Mesut konusu önümüzdeki günlerde netlik kazanır"

Transfer dönemi herkes kadrosunu güçlendirmek istiyor. Mesut Özil adı çok geçiyor. Önümüzdeki günlerde daha da netlik kazanacaktır. Gelmeden bir yorum yapmam da söz konusu değil.

Basın toplantısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, “Her zaman topa sahip olup maç kazanamıyorsunuz. Onu biz çok yaşadık bu sene. Bugün rakibe topu verip pas yollarını kapatmaya çalıştık. Kazandığımız topları daha iyi değerlendirmiş olsaydık skor daha farklı olabilirdi” diye konuştu.

Direktörü Erol Bulut, bugün taraftarlara iyi bir futbol izlettirmediklerini ifade ederek, “Önemli olan 3 puan almaktı. Bunu aldığımızdan dolayı mutluyuz. İlk yarı istediğimiz gibi bir oyun oldu. Rakibe topu verip yakalayacağımız pozisyonları iyi değerlendirmekti. Bunlardan birini iyi değerlendirdik. Bundan sonra çok fazla geri çekildik. İkinci yarı istediğimiz oyunu ortaya koymaya başladık. Kaçırdığımız penaltı ve pozisyonlar var. Rakip yüzde 70 topa sahip oldu baktığımızda. Ama bu bizim biraz istediğimizle oldu. Planladığımız gibi her şey gitti. Aldığımız 3 puandan mutluyuz. Futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

“Her zaman topa sahip olup maç kazanamıyorsunuz”

Maçta oynanan futbol ile alakalı konuşan Bulut, “Rakibimizi her maçta analiz ettiğimiz gibi Alanyaspor’u da analiz ettik. Geçen sene çalıştırdığım takım. Hala geçen seneden oynadıkları sistemin içinde bizim çalıştığımız sistem var. Bu sene takım bayağı gelişti. Topa sahip oluyorlar. Her zaman topa sahip olup maç kazanamıyorsunuz. Onu biz çok yaşadık bu sene. Bugün rakibe topu verip pas yollarını kapatmaya çalıştık. Kazandığımız topları daha iyi değerlendirmiş olsaydık skor daha farklı olabilirdi” şeklinde konuştu.

Çağdaş Atan’ın, “5 büyük lige baktığımız zaman topu rakibe vererek şampiyon olan takım sayısı azdır” sözleri üzerine Bulut, “Bu konuda yorum yapmak istemiyorum, o zaman skora baksın” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • DROĞBA 3 yıl önce Şikayet Et
    o değilde mesut kendi ayağına sıkıyor şuan,adam futbola odaklanmış birisi,mücadeleye odaklanmış biri,fenerlilerde nasıl penaltı alırım peşinde,kolayına kazanma peşinde,düşünceler zıt bikere.
    Cevapla
  • Haymanali 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesut gelince erol gitsin be. Hayal kırıklığı oldu resmen
    Cevapla
  • Niyazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hocaysa ben dilenciyim
    Cevapla
  • Cimbomluuuu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sıkar birazzzz sor alırsınızzzz
    Cevapla
  • Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    ne değişirki? isterse Ronaldo veya Messi gelsin Fener Fenerdir nice yeteneğin yok olduğu bataklıktır Fener dediğin
    Cevapla
  • fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    biz mesut u alırız sende formasını alırsın git kendi takımınla ilgilen kıskançlık krizine girmişsiniz inş... çıkamazsınız
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam haftalardir dedigimi nihayet uyguladin ve iyi bir galibiyet geldi. Ver topu rakibe ve kontralarla sonuca git. Bu kontra oyunlari ezbere döndükce, topla oynama oranida yukarlara cikacaktir. Tebrik ederim.
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    sonucu belli olan mactı.önemli olan sonucu belli olmayan maçı kazanmak.fb her sekilde favoriydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle