Fenerbahçe'den Başkent'te gol şov

Süper Lig'in 9. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe'den Başkent'te gol şov
Fenerbahçe'den Başkent'te gol şov
GİRİŞ 21.11.2020 17:55 GÜNCELLEME 21.11.2020 18:04
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 9. hafta maçında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede kazanan 5-1'lik skorla konuk ekip Fenerbahçe oldu.

 

 

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Mert Hakan Yandaş, 38 ve 69. dakikada Diego Perotti, 47. dakikada Jose Sosa, 72. dakikada Ozan Tufan kaydetti. Dimitrios Pelkas ise iki asist yaparak öne çıkan isimlerden oldu. Sarı-lacivertlilerde Dimitris Pelkas ve Mbwana Smaatta'nın birer topu da direkten döndü. Gençlerbirliği'nin tek golü 31. dakikada Diego Angelo'dan geldi.

Fenerbahçe geçen sezonun 14. haftasındaki Gençlerbirliği maçından (5-2) bu yana ilk kez bir Süper Lig karşılaşmasında 5 golü yine Ankara ekibine attı. 

 

 

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe puanını 20 yaptı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Gençlerbirliği 5 puanda kaldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Gençlerbirliği, Kasımpaşa'ya konuk olacak. Fenerbahçe derbide Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Gençlerbirliği: 1 - Fenerbahçe: 5

Stat: Eryaman 

Hakemler: Halil Umut Meler, İbrahim Çağlar Uyarcan, Cevdet Kömürcüoğlu 

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Halil İbrahim Pehlivan (Dk. 55 Murat Yıldırım), Toure, Diego, Polomat (Dk. 82 Arda Kızıldağ), Piris da Motta, Berat Ayberk Özdemir, Candeias, Furman (Dk. 46 Soner Dikmen), Ayite (Dk. 46 Sefa Yılmaz), Sio (Dk. 72 Gökhan Altıparmak) 

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Lemos, Serdar Aziz, Tisserand, Novak, Gustavo (Dk. 83 Ömer Faruk Beyaz), Sosa, Pelkas (Dk. 64 Ozan Tufan), Mert Hakan Yandaş (Dk. 72 Caner Erkin), Perotti (Dk. 83 Ferdi Kadıoğlu), Cisse (Dk. 72 Samatta)

Goller: Dk. 14 Mert Hakan Yandaş, Dk. 38 (Penaltıdan) ve 69 Perotti, Dk. 47 Sosa, Dk. 73 Ozan Tufan (Fenerbahçe), Dk. 31 Diego (Gençlerbirliği)

Sarı kartlar: Dk. 53 Polomat, Dk. 54 Sio, Dk. 79 Piris da Motta (Gençlerbirliği), Dk. 57 Pelkas (Fenerbahçe)

YORUMLAR 49
  • Samsunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Forvetler çok etkisiz. Kaç haftadır forvetler hariç herkes gol atıyor.
    Cevapla
  • Varo 4545 3 yıl önce Şikayet Et
    Tff mhk. Yakinda ibo şova. Kıvırmaya. Eskiden Asena. Şimdi mhk. Devam düm tek teke tek hayda.
    Cevapla
  • Gani 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta Konya'ya yenildiğinde:Balon takım,sişirdiler,şişik takım bu balon söndü,hakemler olmadan buraya kadar...Fener 5 atar: Hakemler sayesinde, uyduruk penaltı, şampiyon sene başından belli vs.vs.vs Kendi takımlarımıza bakın!!!
    Cevapla
  • MEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    HADİ ordan
    Cevapla
  • Ersoy 61 3 yıl önce Şikayet Et
    5-1'lik bir maçtan sonra hakem konuşmak ayıptır.
    Cevapla
  • K.osmanoglu.van 3 yıl önce Şikayet Et
    emre kaptan bence berat iyi futbolcu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle