Fenerbahçe Mame Thiam'ı açıkladı!

Fenerbahçe uzun süredir görüşme halinde olduğu Kasımpaşa'nın golcü oyuncusu Mame Thiam'ı transfer ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe Mame Thiam'ı açıkladı!
Fenerbahçe Mame Thiam'ı açıkladı!
GİRİŞ 18.08.2020 10:05 GÜNCELLEME 18.08.2020 10:43
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Transfer döneminde flaş hamleler yapan Fenerbahçe bu kez de Mame Thiam'ı renklerine bağladığını duyurdu. Sarı lacivertliler, Thiam'ın 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attığını bildirdi.



Resmi siteden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen Mame Thiam için kulübü ve kendisiyle yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlamıştır. Kulübümüz, Senegalli forveti 3 yıllığına renklerine bağlamıştır. Çubuklu formamızla mücadele edecek 27 yaşındaki Thiam'a ailemize hoş geldin diyor; kendisine, taraftarlarımızın limit tanımayan sevgi ve desteğiyle nice şampiyonluklar diliyoruz." denildi.



Senegalli futbolcu, geçen sezon 11 gol, 4 asistle Kasımpaşa'ya 10 puan kazandırarak takımının ligde kalmasında önemli rol oynamıştı.



MOUSSA SOW'U ÖRNEK ALIYOR

 

 

Mame Thiam’ın hem geçmişi hem de oyun stili herkesin ilgisini toplamaya yetti. Senegalli golcü, oyun tarzı olarak vatandaşı Moussa Sow’a benzetiliyor. 2012-15 ve 2016-17 dönemlerinde Fenerbahçe forması giyen Sow, ülkesi Senegal adına çok önemli bir isimdi. Thiam’ın da sarı-lacivertlilerin unutulmaz yıldızını örnek aldığı ortaya çıktı.

INTER TARAFINDAN KEŞFEDİLDİ

 

 

Öte yandan 28 yaşındaki futbolcunun geçmişinde İtalya’nın önemli bir yeri var. Henüz 16 yaşında iken Inter tarafından keşfedilen Thiam, Serie C, Serie B ve Serie A seviyesinde tüm tecrübeleri yaşadı. 22 yaşında iken de Juventus’un dikkatini çekerek transfer edilen başarılı yıldız, özellikle son yıllarda İran ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde yakaladığını çıkışını Türkiye’de sürdürdü.

YORUMLAR 30
  • tuncay ayaz 3 yıl önce Şikayet Et
    bu şikenin itirafidir..fener gs ve bjk zorda diye oyuncularını bu takımlara bedelsiz veren kasımpaşa sen bu takımların lat yapısımısın yada pilot takımlarımısın hayırdır..birde utanmadan kamuoyuna açıklama yapıyolar..yarın bu takımlara karşı kasımpaşanın sahaya kazanmak için çıkacağını kim idda edebilir..kasımpaşa ligde hiç bir amacı olmayan tek amacı ist takımlarını ayakta tutmak onlara gerektiğinde oyuncu gerektşiğinde puan sağlamak olduğunu kendi ağzıyla itiraf etmiştir tff olmadı uefa bunun hesabını sormalıdır..aynı haraketi bi anadolu takımı trabzona yapmış olsaydı şimdi ist takım taraftarları medyası kıyameti koparmıştı
    Cevapla
  • k¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    bu şekilde aynisini gs ve bjk de kasım paşadan oyuncu almış dikkat ediyorum o takimlara çit yok hep FB he saldırıyorlar bunun adı kıskançlık
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    bunun adı transfer şikesi
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    -9 puan yükleniyor.
    Cevapla
  • irfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali cengiz oyunları bitti şimdi ali koç oyunları başladı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle